Steamworks-dokumentaatio
Kauppasivun muokkaaminen

Yleiskatsaus

Tässä dokumentaatiossa kerrotaan, miten voit määrittää kauppasivusi ennen julkaisua ja päivittää sitä julkaisun jälkeen.

Kauppasivun rakentaminen

Valitse sovelluksen aloitussivulta "Muokkaa kauppasivua", jotta voit muokata tuotteesi kuvausta, traileria, kuvankaappauksia ja niin edelleen. Aloitussivun oikean puolen tarkistuslista sisältää vaaditut luomukset kaupan läsnäololle. Ne pitää olla suoritettuina, ennen kuin voit lähettää tuotteesi arvioitavaksi. Lisätietoja tuotteen määrittämisestä julkaisua varten löytyy tästä dokumentaatiosta: Julkaisuprosessi.

Kunkin välilehden tähdellä (*) merkityt osiot ovat pakollisia. Jokaisessa osiossa on lisätietoa siitä, mitä sinulla pitäisi olla mukana kyseisessä osiossa. Lisätietoa saat Graafiset elementit- ja Trailerit -dokumentaatioista. Tästä Arviointiprosessi löytyy tarkempia tietoja siitä, mitä seikkoja sovelluksen arvioinnissa otetaan huomioon.

Early Access -kauppasivu

Jos sinulla on Early Access -julkaisu, valitse Early Access -välilehden valintaruutu ja vastaa kaikkiin kyseisen osion kysymyksiin. Dokumentaatiossa Early Access on tarkempia tietoja Steamin Early Access -tilasta.

Kauppasivun ohjevideo

Steamworks-ohjevideossa selitetään Steamin kauppasivun luomisen ja tarkastelun vaiheet yksityiskohtaisesti.

https://www.youtube.com/watch?v=lU1SFAa3QqM

Kaupan betatila

Kun luot kauppasivua tai muokkaat nykyistä kauppasivua, voit tarkastella useimpia muutoksia betatilassa ennen julkaisua. Voit tarkastella sivuasi betatilassa klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta "Esikatsele muutoksia kaupassa" -linkkiä sillä aikaa, kun muokkaat kauppasivuasi.

Mistä löytyy ostopainike?

Jos tuotettasi ei ole vielä julkaistu Steamissä, ostopainikkeet ja paketit eivät näy kauppasivun betatilassa. Voit varmistaa, että ostovaihtoehto on määritetty oikein sovelluksesi aloitussivun "Kauppapaketit, hinnat & julkaisupäivät" -kohdassa. Tarkista, että hinnat on syötetty ja paketin nimi on julkaisumuodossa. Voit muokata paketin nimeä klikkaamalla pakettia ja valitsemalla paketin aloitussivun oikeanpuoleisesta sarakkeesta "Muokkaa paketin nimeä".

Miksi kaikki tulevat lisämateriaalini on listattu?

Kaikki sovellustasi varten luodut lisämateriaalit ovat oletusarvoisesti betatilassa ja näkyvät kauppasivullasi listattuina, kun tarkastelet sivua betatilassa. Jos lisämateriaaleja ei ole julkaistu, ne eivät näy yleisölle.

Kauppasivun muokkaaminen julkaisun jälkeen

Kun olet julkaissut kauppasivun, voit päivittää ja muokata sitä "Julkaise"-välilehdeltä. Kauppasivulle tehdyt muokkaukset näkyvät heti julkaisun jälkeen.

Jos haluat muokata muttet julkaista kauppasivuasi vielä, voit klikata "Tallenna"-painiketta sivun alareunasta ja jättää muutokset julkaisematta. Jos sovelluksen kauppasivulla on julkaisemattomia muutoksia, sivun yläreunassa näkyy punainen palkki.