Steamworks-dokumentaatio
Kauppasivun muokkaaminen

Yleiskatsaus

Tässä dokumentaatiossa kerrotaan, miten voit määrittää kauppasivusi ennen julkaisua ja päivittää sitä julkaisun jälkeen.

Kauppasivun rakentaminen

Valitse sovelluksen aloitussivulta Muokkaa kauppasivua, jotta voit muokata tuotteesi kuvausta, traileria, kuvakaappauksia ja niin edelleen. Aloitussivun oikealla puolella oleva tarkistuslista sisältää vaaditut kaupan ulkoasun osat. Niiden pitää olla valmiina, ennen kuin voit lähettää tuotteesi arvioitavaksi. Lisätietoja tuotteen määrittämisestä julkaisua varten löytyy Julkaisuprosessi-dokumentaatiosta.

Kunkin välilehden tähdellä (*) merkityt osiot ovat pakollisia. Jokaisessa osiossa on lisätietoja siitä, mitä kyseiseen osioon tulisi sisällyttää. Lisätietoa löytyy Graafiset elementit – yleiskatsaus- ja Trailerit-dokumentaatioista. Arviointiprosessi-dokumentaatiosta löytyy tarkempia tietoja siitä, mitä sovelluksen arvioinnissa otetaan huomioon.

Early Access -kauppasivu

Jos sinulla on Early Access -julkaisu, valitse Early Access -välilehden valintaruutu ja vastaa kaikkiin kyseisen osion kysymyksiin. Early Access -dokumentaatiossa on tarkempia tietoja Steamin Early Access -tilasta.

Kauppasivun ohjevideo

Steamworks-ohjevideossa selitetään Steamin kauppasivun luomisen ja tarkastelun vaiheet yksityiskohtaisesti.

https://www.youtube.com/watch?v=lU1SFAa3QqM

Kaupan betatila

Kun luot kauppasivua tai muokkaat nykyistä kauppasivua, voit tarkastella useimpia muutoksia betatilassa ennen julkaisua. Kun muokkaat kauppasivuasi, voit tarkastella sitä betatilassa klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta Esikatsele muutoksia kaupassa -linkkiä.

Missä ostopainike on?

Jos tuotettasi ei ole vielä julkaistu Steamissä, ostopainikkeet ja paketit eivät näy kauppasivun betatilassa. Varmista sovelluksen aloitussivun Kaupan myyntipaketit, hinnoittelu ja julkaisupäivät -kohdasta, että ostovaihtoehto on määritetty oikein. Tarkista, että hinnat on syötetty ja paketin nimi on julkaisumuodossa. Voit muokata paketin nimeä napsauttamalla pakettia ja valitsemalla paketin aloitussivun oikeanpuoleisesta sarakkeesta Muokkaa paketin nimeä.

Miksi kaikki tulevat lisämateriaalini on listattu?

Kaikki sovellustasi varten luodut lisämateriaalit ovat oletusarvoisesti betatilassa ja näkyvät kauppasivullasi listattuina, kun tarkastelet sivua betatilassa. Lisämateriaali en näy käyttäjille, jos sitä ei ole julkaistu.

Kauppasivun muokkaaminen julkaisun jälkeen

Kun olet julkaissut kauppasivun, voit päivittää ja muokata sitä "Julkaise"-välilehdeltä. Kauppasivulle tehdyt muokkaukset näkyvät heti julkaisun jälkeen.

Jos haluat muokata kauppasivua, muttet halua vielä julkaista sitä, voit klikata Tallenna-painiketta sivun alareunassa, mutta jättää muutokset toistaiseksi julkaisematta. Jos sovelluksen kauppasivulla on julkaisemattomia muutoksia, sivun yläreunassa näkyy punainen palkki.

Huomaa! Pelin nimeä ei voi muuttaa sen jälkeen, kun pelin julkaisua edeltävä arviointiprosessi on tehty. Lisätietoja löytyy Pelin nimen muuttaminen -dokumentaatiosta.