Sitoutumaton

Etusivu Dokumentaatio & ohje
Steam Direct
Liittymässä Steamworks-jakeluohjelmaan
Tervetuloa Stem Directiin! Uusi julkaisupolku tarjoaa uusille pelikehittäjille virtaviivaisen, läpinäkyvän ja edullisen tavan tuoda pelejä kaikkialta maailmasta Steamiin.

Alta löydät ohjeet, joiden avulla pääset liittymään Steamworks-kehittäjäohjelmaan. Ohjelman jäsenenä pääset jakamaan pelejäsi ja VR-kokemuksiasi. Näin pääset alkuun -artikkelista löydät lisätietoja liittymisprosessista ja Steamissä julkaisemisesta.
Mitä odottaa
Parilla vaiheella saat nostettua pelisi näkyville Steamissä. Tässä on yleiskatsaus asiaan.
 1. Allekirjoita digitaaliset dokumentit. Tarvitset alapuolella kuvattuja tietoja.
 2. Maksa sovelluksen ennakkomaksu millä tahansa Steamin tukemalla maksutavalla.
 3. Viimeistele pankkisi kanssa asiakirjat, verotiedot ja henkilöllisyyden vahvistaminen, jotta tiedämme, kenen kanssa teemme liiketoimintaa.
 4. Nyt pääset sisälle Steamworksiin ja voit aloittaa valmistelemaan pelisi julkaisua. Sinun tulee luoda kauppasivu, ladata koontiversiosi, määrittää Steamworks-esittelysi ja antaa toivomasi hinta. Olemme tehneet kovasti töitä tehostaaksemme ja nopeuttaaksemme työkalujen ja dokumenttien piirteitä ja toimintoja, jotta ne olisivat sinulle saatavilla. Katso Steamworksin dokumentaatiosta lisätietoa.
 5. Ennen kuin kauppasivusi tai peli voidaan julkistaa, meillä on lyhyt arviointiprosessi, jossa testaamme peliäsi ja katsomme kauppasivuasi, josta tarkistamme, että se on määritetty oikein, toimii odotetusti eikä aiheuta haittaa. Tämä kestää 1 - 5 päivää.
 6. On vielä lisäksi pari ajoitusvaatimusta, ennen kuin voit julkaista ensimmäiset pelisi Steamissä:
  1. Sovellusmaksun maksamisen ja pelisi julkaisemisen välillä on 30 päivän odotusaika. Meille jää aikaa arvioida tietosi ja vahvistaa, että tiedämme, kenen kanssa meillä on liiketoimia.
  2. Sinun tulee valmistella kaupan sivusi ja panna näkyville Pian tulossa- sivu kahdeksi viikoksi. Tämä helpottaa rakentamaan yleisöä kiinnostuneista asiakkaista, jotka voivat pyytää toivelistoille peliäsi tai osallistua keskusteluihin. Saat tästä myös mahdollisuuden harjoitella, kuinka kerrot tuotteestasi, jotta voit tehdä hienoimman esitelmän, kun painat Julkaise-painiketta.
 7. Nyt olet valmis julkaisemaan. Sinä hallinnoit nyt julkasemista ja voit päivittää tietoja aina halutessasi.


Varaa seuraavat tiedot valmiiksi:
Maksutiedot
Tarvitsemme ajantasaiset maksutiedot kuten routing number (jos pankkisi on USA:ssa), pankkitilin numero ja pankin osoite, jotta voimme lähettää tuotteenne myynnistä ansaitsemanne maksut.

Huomaa, että pankkitilisi tilinhaltijan nimen tulee vastata yllä kuvattua laillista tunnistusta. Jos olet kirjautumassa yrityksenä etkä ole perustanut firmallesi pankkitiliä, sinun tulee aukaista se, ennen kuin voit jatkaa.

Verotiedot
Sinut ohjataan lyhyeen verokyselyyn, jotta voimme päätellä ennakonpidätyksesi ja verotietosi. Täyttämiseen tarvittavat tiedot riippuvat siitä, edustatko yksilöä vai yritystä ja missäpäin edustamasi yritys sijaitsee. Yhdysvalloissa sijaitsevat yritykset tarvitsevat samanlaista tietoa, jota löytyy W-9-lomakkeesta. Kansalaiset ja yritykset, jotka kuuluvat Yhdysvaltojen verosopimuksen piiriin, tarvitsevat samanlaista tietoa, jota löytyy lomakkeesta W-8BEN.

Kaikki pakolliset tiedot tarvitaan, jotta voit käyttää Steamworksia. Ennakkopidätyksestä saat lisätietoa täältä.

Product Submission Fee
Jotta saat kaiken toimimaan, sinun on maksettava $100.00 jokaisesta tuotteesta, jota haluat myydä Steamissä. Voit maksaa tämän millä tahansa Steamin tukemalla maksutavalla alueellasi.

Tätä maksua ei palauteta, mutta se on hyvitettävissä, kunhan tuotteesi on generoinut ainakin $1,000.00 mukautettua bruttotuloa (Adjusted Gross Revenue) Steamin kaupassa ja pelin sisäisillä ostoilla. Myynneistä saatujen tulojen tilitys ja palkkion takaisinmaksu voidaan evätä, jos ennakkomaksu on peritty takaisin, hyvitetty tai muuten tunnistettu maksupetokseksi.


Säännöt ja ohjeet
Meillä on joitakin ohjeita sen suhteen, millaista sisältöä Steamin kautta voi jakaa. Pidä nämä ohjeet mielessäsi tehdessäsi päätöstä siitä, haluatko jatkaa jakamisprosessia.

Steamin kautta ei saisi jakaa:
 1. Vihanlietsontaa eli sisältöä, joka edistää vihaa, väkivaltaa tai ihmisten etniseen taustaan, uskontoon, sukupuoleen, ikään, vammaisuuteen tai seksuaaliseen suuntautuneisuuteen perustuvaa syrjintää
 2. Pornografia
 3. Vain aikuisille tarkoitettua sisältöä, jota ei ole asianmukaisesti luokiteltu ja jolle ei ole määritetty ikärajaa
 4. Kunniaa loukkaavat ja häpäisevät mielipiteet
 5. Sisältöä, jota et omista tai johon sinulla ei ole riittäviä ja asianmukaisia oikeuksia
 6. Sisältöä, joka loukkaa minkä tahansa sellaisen lainkäyttöalueen lakeja, jossa sisältöä tulee olemaan käytettävissä
 7. Sisältöä, joka on selvästi loukkaavaa tai jonka tarkoituksena on järkyttää tai inhottaa katsojia
 8. Sisältöä, joka hyväksikäyttää lapsia millään tavalla
 9. Sovelluksia, jotka muokkaavat asiakkaiden tietokoneita odottamattomalla tai haitallisella tavalla, kuten haittaohjelmat tai virukset
 10. Sovelluksia, jotka vilpillisesti pyrkivät keräämään luottamuksellisia tietoja, kuten Steam-tunnistetiedot tai taloustiedot (esimerkiksi luottokorttitiedot)

Hyväksyttyä sisältöä
Hyväksymme tällä hetkellä seuraavanlaista sisältöä: pelejä ja virtuaalitodellisuuskokemuksia. Sovelluksia, jotka eivät ole pelejä, ei hyväksytä Steam Directissa. Jos sinulla on sovellus, joka ei ole peli, ja haluaisit tarjota sitä Steamille, katso Muiden kuin pelisovellusten jakaminen.

Yllä mainittujen lisäksi Steamissä julkaisemasi sisällön on luonnollisesti oltava Steam-jakelusopimuksen, Steam-tilaussopimuksen, Steamin käyttäytymissääntöjen ja Steamin tietosuojakäytännön mukaista.


Aloitetaan
Klikkaa Jatka-painiketta aloittaaksesi Steam Directin sähköiset paperityöt.


 
 

Valve Confidential

Tämä rajoitetun käyttöoikeuden sivu sisältää Valven luottamuksellista tietoa. Sinulla tulee olla luottamuksellisen tiedon kattava salassapito- ja/tai lisenssisopimus Valven kanssa käyttääksesi tätä sivua tai vieraillaksesi sillä.