Steam Direct
Deltagelse i Steamworks-distributionsprogrammet
Velkommen til Steam Direct! Denne nye indsendelsessti er designet til at give en strømlinet, gennemsigtig og overkommelig rute til nye spiludviklere fra overalt i verden til at bringe spil til Steam.

Nedenfor beskrives de trin, som er nødvendige for at blive en del af Steamworks-udviklerprogramet for at distribuere dit spil, VR-oplevelse eller video gennem Steam. For almindelige spørgsmål om denne proces og flere oplysninger om udgivelse på Steam, se venligst dokumentationen om at komme godt i gang.
Hvad der er i vente
Der er et par skridt på vejen for at få dit spil sat op og gjort klar til distribution via Steam. Her er et generelt overblik.
 1. Underskriv det digitale papirarbejde. Du skal bruge oplysningerne angivet nedenfor.
 2. Betal appens depositumsgebyr med enhver understøttet Steam betalingsmetode som beskrevet nedenfor.
 3. Udfyld papirarbejdet med dine bank- og skatteoplysninger, samt identitetsbekræftelse, så vi ved, hvem vi kommer til at lave forretninger med.
 4. Nu har du adgang til Steamworks og kan begynde at forberede din titel til udgivelse. Du skal opbygge din butiksside, uploade dine builds, konfigurere Steamworks-funktioner, og indtaste dine ønskede priser. Vi har arbejdet hårdt for at strømline vores værktøjer og dokumentere alle funktioner og funktionalitet til rådighed for dig. Se nærmere på siden med Steamworks dokumentation for flere detaljer.
 5. Før din butiksside eller spil-build kan blive udgivet, er der en kort gennemgangsproces, hvor vi kører dit spil, kigger på din butiksside og kontrollerer, at den er konfigureret korrekt og kører som forventet og ikke gør noget skadeligt. Dette tager mellem 1-5 dage.
 6. Der er et par ekstra tidskrav, før du kan frigive dine første få titler på Steam:
  1. Der er 30-dages ventetid mellem tidspunktet, hvor du betalte appgebyret, og til at du kan udgive dit spil. Dette giver os tid til at gennemgå dine oplysninger og bekræfte, at vi ved, hvem vi driver forretning med.
  2. Du bliver nødt til at forberede din butiksside og have lagt en offentlig "Kommer snart"-side op i mindst to uger. Dette vil hjælpe dig med at opbygge dit publikum af interesserede kunder, der kan tilføje dit spil til ønskelister eller deltage i diskussioner. Dette giver dig også mulighed for at øve, hvordan du taler om dit produkt, så du kan få den bedste præsentation, når du trykker på "Udgiv"-knappen.
 7. Nu er du klar til at udgive. Kontrollen over udgivelse er i dine hænder - og du kan opdatere når som helst.


Oplysninger du skal have ved hånden:
Betalingsoplysninger
Vi skal bruge nøjagtige bankoplysninger såsom registreringsnummer, bankkontonummer og bankadresse, så vi ved, hvor vi skal sende betalingerne fra salgene af din applikation.

Bemærk at kontoindehavers navn på din bankkonto skal matche navnet på dit juridiske identifikation beskrevet ovenfor. Hvis du ikke tilmelder sig som en virksomhed, og du ikke har en bankkonto for dit firma endnu, så skal du åbne en, før du kan fortsætte.

Skatteoplysninger
Du bliver ledet gennem et kort spørgeskema om skat for at afgøre din skattestatus og din kildeskat. Oplysningerne, som du skal bruge for at gennemføre spørgeskemaet afhænger af, om du melder dig til som et enkeltindivid eller som en virksomhed, og hvor du eller din virksomhed er placeret. Amerikanske statsborgere og virksomheder har brug for oplysninger svarende til dem, der findes i form W-9. Statsborgere og virksomheder i et land med amerikansk skatteaftale-status skal bruge oplysninger lignende til dem, som kan findes i form W-8BEN.

Alle påkrævede oplysninger er nødvendige for at få dig oprettet i Steamworks. Klik her for yderligere oplysninger om skattetilbageholdelser.

Steam Direct-gebyr
For at være fuldt etableret skal du betale et gebyr på $100.00 for hvert produkt, som du ønsker at distribuere på Steam ("Steam Direct-gebyr"). Du kan betale gebyret med enhver betalingsmetode, som understøttes af Steam i dit land, bortset fra metoder, som bruger Steam-tegnebogen.

Dette gebyr kan ikke refunderes, men vil blive tilbagebetalt sammen med betalingen, efter dit produkt når en justeret bruttoindtægt på mindst $1,000.00 fra Steam-butikken eller køb i appen. Udbetaling af indtægter fra salg og tilbagebetaling af gebyr kan tilbageholdes, hvis depositumbetalingen tilbageføres, refunderes eller på anden måde identificeres som svindel. Mere information om Steam Direct-gebyret kan findes her.


Regler og retningslinjer
Vi har nogle få retningslinjer omkring indholdet som kan distribueres via Steam. Vær venligst opmærksom på disse retningslinjer når du vælger at fortsætte med distribuering.

Hvad du ikke skal udgive på Steam:
 1. Hadefulde ytringer, dvs. ytringer, som promoverer had, vold eller diskrimination mod grupper eller mennesker baseret på etnicitet, religion, køn, alder, handicap eller seksuel orientering
 2. Seksuelt eksplicitte billeder af rigtige mennesker
 3. Voksenindhold, som ikke er ordentligt mærket og aldersbegrænset
 4. Ærekrænkende eller injurierende ytringer
 5. Indhold, som du ikke ejer eller har tilstrækkelige rettigheder til
 6. Indhold, der overtræder lovgivningen i den domsmyndighed, hvor indholdet er tilgængeligt
 7. Indhold, der er åbenlyst stødende eller beregnet til at chokere eller afsky seere
 8. Indhold, som udnytter børn på nogen som helst måde
 9. Applikationer, der ændrer kundens computer på uventede eller skadelige måder, såsom malware eller virusser
 10. Applikationer, der på svigagtig måde forsøger at indhente følsomme oplysninger, såsom Steam-brugeroplysninger eller økonomiske oplysninger (f.eks. kreditkortoplysninger)
 11. Videoindhold, som ikke er direkte relateret til et produkt, som er udgivet på Steam.
 12. 360 VR-videoer, som ikke er interaktive
 13. Applikationer baseret på blokkædeteknologi, som udsteder eller tillader udveksling af kryptovaluta eller NFT'er.

Accepterede typer af indhold
Vi accepterer primært spil til distribution på Steam. Anden software end spil kan accepteres til distribution, hvis det falder ind under en af følgende kategorier:
 • Animation og modellering
 • Lyd-/videoproduktion
 • Design og illustrationer
 • Billedredigering
 • Undervisning og vejledninger
 • Finans og regnskab
 • Spillerværktøjer
 • SteamVR-værktøjer (drivere, overlays, hjælpeværktøjer)

Ud over de ovennævnte punkter skal alt indhold, du udgiver på Steam, naturligvis overholde Steam-distributionsaftalen, Steam-abonnentaftalen, Steams onlineadfærdsregler og Steams fortrolighedsaftale.


Log på for at komme i gang
Klik på knappen nedenfor for at logge på med din Steam-konto og begynde tilmeldningsprocessen for Steam Direct.