Steam Direct
Deltagelse i Steamworks-distributionsprogrammet
Velkommen til Steam Direct! Denne nye indsendelsessti er designet til at give en strømlinet, gennemsigtig og overkommelig rute til nye spiludviklere fra overalt i verden til at bringe spil til Steam.

Nedenfor beskrives de trin, som er nødvendige for at blive en del af Steamworks-udviklerprogramet for at distribuere dit spil, VR-oplevelse eller video gennem Steam. For almindelige spørgsmål om denne proces og flere oplysninger om udgivelse på Steam, se venligst dokumentationen om at komme godt i gang.
Hvad der er i vente
Der er et par skridt på vejen for at få dit spil sat op og gjort klar til distribution via Steam. Her er et generelt overblik.
 1. Underskriv det digitale papirarbejde. Du skal bruge oplysningerne angivet nedenfor.
 2. Betal appens depositumsgebyr med enhver understøttet Steam betalingsmetode som beskrevet nedenfor.
 3. Udfyld papirarbejdet med dine bank- og skatteoplysninger, samt identitetsbekræftelse, så vi ved, hvem vi kommer til at lave forretninger med.
 4. Nu har du adgang til Steamworks og kan begynde at forberede din titel til udgivelse. Du skal opbygge din butiksside, uploade dine builds, konfigurere Steamworks-funktioner, og indtaste dine ønskede priser. Vi har arbejdet hårdt for at strømline vores værktøjer og dokumentere alle funktioner og funktionalitet til rådighed for dig. Se nærmere på siden med Steamworks dokumentation for flere detaljer.
 5. Før din butiksside eller spil-build kan blive udgivet, er der en kort gennemgangsproces, hvor vi kører dit spil, kigger på din butiksside og kontrollerer, at den er konfigureret korrekt og kører som forventet og ikke gør noget skadeligt. Dette tager mellem 1-5 dage.
 6. Der er et par ekstra tidskrav, før du kan frigive dine første få titler på Steam:
  1. Der er 30-dages ventetid mellem tidspunktet, hvor du betalte appgebyret, og til at du kan udgive dit spil. Dette giver os tid til at gennemgå dine oplysninger og bekræfte, at vi ved, hvem vi driver forretning med.
  2. Du bliver nødt til at forberede din butiksside og have lagt en offentlig "Kommer snart"-side op i mindst to uger. Dette vil hjælpe dig med at opbygge dit publikum af interesserede kunder, der kan tilføje dit spil til ønskelister eller deltage i diskussioner. Dette giver dig også mulighed for at øve, hvordan du taler om dit produkt, så du kan få den bedste præsentation, når du trykker på "Udgiv"-knappen.
 7. Nu er du klar til at udgive. Kontrollen over udgivelse er i dine hænder - og du kan opdatere når som helst.


Oplysninger du skal have ved hånden:
Betalingsoplysninger
Vi skal bruge nøjagtige bankoplysninger såsom registreringsnummer, bankkontonummer og bankadresse, så vi ved, hvor vi skal sende betalingerne fra salgene af din applikation.

Bemærk at kontoindehavers navn på din bankkonto skal matche navnet på dit juridiske identifikation beskrevet ovenfor. Hvis du ikke tilmelder sig som en virksomhed, og du ikke har en bankkonto for dit firma endnu, så skal du åbne en, før du kan fortsætte.

Skatteoplysninger
Du bliver ledet gennem et kort spørgeskema om skat for at afgøre din skattestatus og din kildeskat. Oplysningerne, som du skal bruge for at gennemføre spørgeskemaet afhænger af, om du melder dig til som et enkeltindivid eller som en virksomhed, og hvor du eller din virksomhed er placeret. Amerikanske statsborgere og virksomheder har brug for oplysninger svarende til dem, der findes i form W-9. Statsborgere og virksomheder i et land med amerikansk skatteaftale-status skal bruge oplysninger lignende til dem, som kan findes i form W-8BEN.

Alle påkrævede oplysninger er nødvendige for at få dig oprettet i Steamworks. Klik her for yderligere oplysninger om skattetilbageholdelser.

Produktindsendelsesgebyr
For at færdiggøre afslutningen skal du betale et gebyr på $100.00 for hvert produkt, du ønsker at sælge på Steam. Du kan betale gebyret med en hvilken som helst betalingsmetode, der understøttes af Steam i din region – bortset fra metoder, der bruger Steam-tegnebogen.

Gebyret kan ikke refunderes, men hentes ind igen i den første betaling, efter dit produkt har en justeret bruttoindtægt på mindst $1,000.00 fra Steam-butikken og køb i appen. Udbetaling af indtægter fra salg og tilbagebetaling af gebyret kan tilbageholdes, hvis depositumbetalingen trækkes tilbage, bliver refunderet eller på anden måde registreres som svindel.


Regler og retningslinjer
Vi har nogle få retningslinjer omkring indholdet som kan distribueres via Steam. Vær venligst opmærksom på disse retningslinjer når du vælger at fortsætte med distribuering.

Hvad du ikke skal udgive på Steam:
 1. Hadefulde ytringer, dvs. ytringer som promoverer had, vold eller diskrimination mod grupper eller mennesker baseret på etnicitet, religion, køn, alder, handicap eller seksuel orientering
 2. Seksuelt eksplicitte billeder af rigtige mennesker
 3. Voksenindhold, som ikke er ordentligt mærket og aldersbegrænset
 4. Ærekrænkende eller injurierende ytringer
 5. Indhold, som du ikke ejer eller har tilstrækkelige rettigheder til
 6. Indhold, der overtræder lovgivningen i den domsmyndighed, hvor indholdet er tilgængeligt
 7. Indhold, der er åbenlyst stødende eller beregnet til at chokere eller afsky seere
 8. Indhold, som udnytter børn
 9. Applikationer, der ændrer kundens computere på uventede eller skadelige måder, såsom malware eller virusser
 10. Applikationer, der laver bedrageriske forsøg på at indsamle følsomme oplysninger, såsom Steam-brugeroplysninger eller økonomiske data (f.eks. kreditkortoplysninger)
 11. Videoindhold, som ikke er direkte relateret til et produkt, som er udgivet på Steam.
 12. 360 VR-videoer, som ikke er interaktive

Accepterede typer af indhold
Vi accepterer i øjeblikket følgende typer indhold: Spil og VR-oplevelser. Ikke-spil software er ikke i øjeblikket accepteret via Steam Direct. Hvis du har software til ikke-spil, som du ønsker at udgive på Steam, se venligst Distribuering af ikke-spil software.

Ud over de ovennævnte punkter skal alt indhold, du udgiver på Steam, naturligvis overholde Steam-distributionsaftalen, Steam-abonnentaftalen, Steams onlineadfærdsregler og Steams fortrolighedsaftale.


Log på for at komme i gang
Klik på knappen nedenfor for at logge på med din Steam-konto og begynde tilmeldningsprocessen for Steam Direct.