Steam internetkafé
Få in den ultimata spelplattformen i ditt underhållningsutrymme med Steams internetkafé. Med ett växande bilbiotek av kommersiellt licensierade Steam- och SteamVR-titlar samt en robust uppsättning av verktyg för att hantera dem, kan Steams internetkafé-program hjälpa till att driva alla slags spelutrymmen – från skolklubbar till internetkaféer, och allt däremellan.
Läs mer ↓
Använd Steams internetkafé för att föra samman hundratals spel, flytande licenser, lokalt innehåll plus verktygen att hantera dem.
Ett omedelbart bibliotek
Ge omedelbar tillgång till en växande samling med hundratals kommersiella spellicenser, som alla hanteras direkt via Steam.
Flytande licenser
Använd ett enskilt Steam-konto för att köpa ytterligare spellicenser och dela dem med besökare, kunder eller gäster via ditt lokala nätverk. Hela Steam-upplevelsen är bara några få klick bort.
Lokal innehållscache
Spel och uppdateringar behöver bara laddas ner en gång för att alla på det lokala nätverket ska få tillgång till dem utan att internetanslutningens bandbredd påverkas ytterligare.
Mer information
Har du ett underhållningsutrymme som skulle dra nytta av detta program? Ta en titt på vår sida med krav och instruktioner för registrering.