Steam-internetcafé
Breng het ultieme gamingplatform naar je vestiging of entertainmentruimte met Steam-internetcafés. Het Steam-internetcaféprogramma biedt je een groeiende bibliotheek met commercieel gelicentieerde Steam- en SteamVR-titels en een krachtige set hulpprogramma's om ze te beheren, zodat je elk soort gamingruimte kunt opstarten – variërend van schoolclubs tot echte internetcafés, en alles daartussenin.
Meer informatie ↓
Honderden spellen, zwevende licenties, lokale inhoud en de tools om ze te beheren – het komt allemaal samen met Steam-internetcafés.
Een instantbibliotheek
Geef onmiddellijk toegang tot een groeiende verzameling van honderden commerciële spellicenties, allemaal rechtstreeks beheerd via Steam.
Zwevende licenties
Gebruik één Steam-account om extra spellicenties te kopen en ze met bezoekers, zowel klanten als gasten, via je lokale netwerk te delen. De hele Steam-ervaring is maar een paar klikken weg.
Cache voor lokale inhoud
Spellen en updates hoeven slechts een keer te worden gedownload voordat iedereen op het lokale netwerk er toegang tot krijgt, zonder verdere impact op de internetbandbreedte.
Meer informatie
Heb je een entertainmentruimte die van dit programma zou kunnen profiteren? Kijk dan eens bij
onze pagina met vereisten en instructies voor de registratie.