Steamworks-dokumentation
Butikstilstedeværelse
Denne sektion giver et dybdegående indblik i, hvad det kræver at administrere din butiktilstedeværelse på Steam.

Nogle af de omtalte emner er:
ApplikationerEn applikation (eller app) er den primære repræsentation af et produkt på Steam. Generelt har en app sin egen butiksside, sin egen fællesskabshub, og det er den, kunder ser i deres bibliotek.
Kommer snartDu kan oprette en "Kommer snart"-side for dit produkt i god tid forud for udgivelsesdatoen. På denne måde kan du gøre kunderne opmærksomme på, at titlen kommer på Steam, og begynde at opbygge et publikum og skabe begejstring omkring dit produkt.
Tidlig adgangTidlig adgang på Steam giver dig mulighed for at sælge dit spil på Steam, mens det forsat udvikles, og samtidig gøre kunderne opmærksomme på, at et produkt er at betragte som "ufærdigt". Tidlig adgang er et sted for spil, der befinder sig i en spilbar alpha- eller betatilstand, som er det samme værd som den aktuelle værdi af det spilbare build, og som du har tænkt dig at fortsætte med at udvikle frem til udgivelse.
Redigering af en butikssideDenne dokumentation indeholder oplysninger om, hvordan du forbereder din butiksside forud for udgivelsen og opdaterer din butiksside efter udgivelsen.
Lokalisering og sprogSteam er en global platform og understøtter derfor mange sprog på tværs af en lang række platformfunktioner. Flere end 60% af Steam-brugerne benytter Steam på et andet sprog end engelsk, så det er vigtigt at skræddersy den oplevelse, du tilbyder til disse brugere. Med understøttelse af flest mulige sprog, valutaer og betalingsmetoder kan Steam levere den bedst mulige oplevelse til kunder i hele verden. Denne guide forklarer, hvordan sprog understøttes på Steam.
Forhåndskøb på SteamVores erfaringer med forhåndskøb er, at de ofte er ineffektive, medmindre der er tale om en længe ventet titel med omfattende markedsføring, og selv i sådanne situationer anbefaler vi at holde forsalgsperioderne på Steam korte.
PrisfastsættelsePartnere på Steam er ansvarlige for at fastsætte og administrere priserne på deres produkter. Steamworks-udviklerwebstedet indeholder værktøjer til konfiguration af priser og rabatter i alle de valutaer, der understøttes af Steam.
UdgivelsesmulighederDer er 3 forskellige butikssynligheder, som du, afhængigt af dit produkt og de tidsmæssige aspekter af produktet, kan vælge imellem, når du klikker på "Udgiv app".
UdgivelsesprocesUdgivelsen af dit produkt ligger hovedsageligt i dine hænder, men Valve skal gennemgå og godkende produktet, inden det kan udgives. Du kan vælge en dato for udgivelsen, og du kan konfigurere de fleste aspekter selv. Den generelle procedure for lancering af et produkt på Steam fremgår øverst på din produktstartside i Steamworks.
Fjernelse af et produkt fra SteamHvis du af en eller anden årsag holder op med at sælge dit produkt, kan Valve hjælpe dig med at foretage de nødvendige ændringer. Denne dokumentation er nyttig, hvis du annullerer eller tilbagetrækker et spil, eller hvis du har mistet distributionsrettighederne og skal holde op med at sælge en titel.
GennemgangsprocesNår du har gennemgået dine tjeklister, skal din butikstilstedeværelse og dit produkt-build gennemgås af Valve, før du kan udgive dit spil eller din software. Du skal klikke på "Markér som klar til gennemgang" for at meddele Valve, at du har færdiggjort de nødvendige emner og er klar til, at din butiksside og dine foreslåede priser gennemgås.
Testarbejde på SteamFor at sikre, at din applikation på Steam testes ordentligt, er det vigtigt, at du forstår, hvordan Steam leverer filer til brugeren.
TrailereDu skal som en del af udgivelsesprocessen på Steam uploade en trailer til dit produkt. Trailere vises øverst på dit produkts butiksside og er ofte en af de første ting, som dine potentielle kunder får at se.
BrugeranmeldelserBrugere, der har registreret spilletid i dit produkt på Steam, kan skrive anmeldelser og indikere, om de anbefaler dit produkt til andre brugere. Disse anmeldelser vises muligvis på dit produkts butiksside og i Steam-fællesskabet, afhængigt af hvor mange brugere der finder anmeldelsen nyttig. Det samlede antal positive og negative anmeldelser bruges til at beregne et anmeldelsespointtal, som ligeledes vises på din butiksside, og som giver et overblik over, hvordan kunderne har anmeldt dit produkt i løbet af de seneste 30 dage og i dets samlede levetid.