Steamworks-dokumentasjon
Kommer snart

Oversikt

Du kan sette opp en «kommer snart»-side for produktet lenge før utgivelsesdatoen. På denne måten kan du gjøre kunder oppmerksomme på at produktet kommer ut på Steam og begynne å skape et publikum og engasjement rundt produktet. For nye produkter må du ha en «kommer snart»-side i minst to uker før utgivelse.

Det anbefales at du publiserer «kommer snart»-siden så snart du kan. Når du begynner å snakke om spillet ditt offentlig, så bør du lansere en «kommer snart»-side for å begynne å samle tilbakemelding og la kunder legge spillet på ønskelisten.

Fordeler

Når butikksiden er synlig for kunder, så kan den hjelpe med å skape oppmerksomhet rundt produktet, og engasjement blant potensielle kunder. Så snart du er klar for markedsføring, og har skjermbilder og beskrivelse for spillet, så kan du sette opp en «kommer snart»-side for å begynne å bruke verktøyene som er tilgjengelige på Steam. Og du kan oppdatere butikksiden når som helst når den er utgitt.

Aktiverer samfunnssentral: Når butikksiden er synlig for kunder, aktiveres også samfunnssentralen. Denne gir deg et sted å legge ut kunngjøringer, dele design, og gir publikum et sted å dele engasjement og diskutere den kommende utgivelsen.

Åpner opp for ønskelister: Når butikksiden er synlig for kunder, kan personer som er interesserte, begynne å legge spillet til på ønskelisten sin. Når utgivelsesdatoen kommer og du trykker på utgivelsesknappen, sender Steam automatisk en e-post til personer som har spillet på ønskelisten på Steam.

Slik kommer du i gang

Forberedelse: For å legge ut siden som «kommer snart» må du først opprette en ny applikasjon, fullføre sjekklisten og få siden gjennomgått og godkjent av Valve. Det gjør du ved å trykke på «Opprett ny applikasjon …» på dashbordet i Steamworks, og så følge sjekklisten på produktets startside. Alt i seksjonen for butikktilstedeværelse kreves før du legger ut butikksiden.

Gjennomgang: Når sjekklisten er fullført, må du trykke på knappen «Marker som klar for gjennomgang» øverst på produktets startside. Dette gjør produktet synlig for Valve for gjennomgang og godkjennelse før utgivelse.

Legge ut: Når siden er blitt godkjent, må du trykke på den grønne knappen «Legg ut som kommer snart» for at den skal vises offentlig.

Ta en titt på dokumentasjonen om Release Process for mer informasjon om forberedelser for utgivelse.

Hvor og hvordan det vises

Visning av utgivelsesdato: Du kan kontrollere hvordan utgivelsesdatoen ser ut, og hvor spesifikk du har lyst til at den skal være for kunder.

Se dokumentasjonen om Utgivelsesdatoer for mer informasjon.