Steamworks-dokumentaatio
Tulossa pian
Lyhyesti
Tulossa pian -sivu kertoo pelistä ja tarjoaa pelaajille paikan, josta hakea lisätietoa ja lisätä peli toivelistalle.
Integraation taso
Sivulle tarvitaan markkinointikuvia, pelikuvaus ja mieluiten lisäksi pelaamista kuvaava traileri.

Yleiskatsaus

Voit luoda tuotteellesi Tulossa pian -sivun hyvissä ajoin ennen julkaisupäivää. Näin kerrot asiakkaille tulevasta pelistäsi, alat kerätä yleisöä ja nostatat innostusta. Uusille tuotteille on perustettava sivu vähintään kaksi viikkoa ennen julkaisua.

Tulossa pian -sivu kannattaa julkaista mahdollisimman pian. Sivu kannattaa julkaista heti, kun alat kertoa pelistäsi julkisesti. Näin voit alkaa kerätä palautetta ja asiakkaat voivat lisätä pelisi toivelistalle.

Edut

Kun kauppasivu on näkyvissä asiakkaille, voit luoda tuotteellesi näkyvyyttä ja saada potentiaaliset asiakkaat innostumaan siitä. Kun olet luonut pelin brändäyksen, kuvakaappaukset ja kuvauksen, voit aloittaa Steamissä tarjolla olevien työkalujen hyödyntämisen perustamalla Tulossa pian -sivun. Julkaisun jälkeen kauppasivua voi päivittää aina tarvittaessa.

Yhteisökeskuksen aktivointi: Kun kauppasivusi on asiakkaiden nähtävillä, myös yhteisökeskus on käytettävissä. Siellä voit julkaista ilmoituksia ja jakaa taidetta, ja pelaajat voivat kertoa innostuksestaan ja jutella tulevasta julkaisusta.

Mahdollisuus lisätä tuote toivelistalle: Pelistäsi kiinnostuneet asiakkaat voivat lisätä sen toivelistoilleen, kun kauppasivu on nähtävillä. Kun julkaisupäivä koittaa ja klikkaat Julkaise-painiketta, Steam lähettää automaattisesti sähköpostia niille, jotka ovat lisänneet pelin Steam-toivelistalleen.

Sivun perustaminen

Valmistelu: Tulossa pian -sivun julkaiseminen edellyttää, että luot uuden sovelluksen, käyt läpi julkaisun tarkistuslistan ja annat Valven arvioida ja hyväksyä sivun. Klikkaa sitä varten Steamworks-työpöydällä Luo uusi sovellus ja seuraa tuotteen aloitussivulla olevaa tarkistuslistaa. Kaikki Kaupan ulkoasu -osion kohdat on täytettävä, ennen kuin kauppasivun voi julkaista.

Arviointi: Kun olet käynyt tarkistuslistan läpi, klikkaa Merkitse valmiiksi arviointia varten -painiketta tuotteen aloitussivun yläosassa. Näin Valve näkee, että tuotteesi on valmis julkaisua edeltävää tarkistusta ja hyväksyntää varten.

Julkaiseminen: Kun sivusi on hyväksytty, klikkaa vihreää Julkaise Tulossa pian -tilassa -painiketta, jotta sivu näkyy julkisesti Tulossa pian -sivuna.

Lisätietoja julkaisuun valmistautumisesta löytyy täältä: Julkaisuprosessi.

Näkyvyys

Julkaisupäivän näkyminen: Voit itse määrittää, miten julkaisupäivä näkyy ja kuinka tarkan päivän haluat näyttää pelaajille.

Lue lisää täältä: Julkaisupäivät.