Steamworks-dokumentaatio
Tulossa pian

Yleiskatsaus

Voit luoda tuotteellesi Tulossa pian -sivun hyvissä ajoin ennen julkaisupäivää. Näin kerrot asiakkaille tulevasta pelistäsi, alat kerätä yleisöä ja nostatat innostusta. Sinun tulee perustaa Tulossa pian -sivu uusille tuotteille vähintään kaksi viikkoa ennen julkaisua.

Edut

Kauppasivusi ollessa asiakkaiden nähtävillä voit lisätä tuotteesi näkyvyyttä ja saada potentiaaliset asiakkaat innostumaan siitä. Kun tuotteesi on brändätty sekä pelisi kuvankaappaukset, kuvaus ja videoesittely ovat valmiita, voit panna pystyyn Tulossa pian -sivun ja hyödyntää Steamissä tarjolla olevia työkaluja. Julkaisun jälkeen kauppasivua voi päivittää aina tarvittaessa.

Yhteisökeskus: Kun kauppasivusi on asiakkaiden nähtävillä, myös yhteisökeskus on käytettävissä. Siellä voit julkaista ilmoituksia ja jakaa taidetta ja pelaajat voivat kertoa innostuksestaan ja jutella tulevasta julkaisusta.

Toivelistat: Pelistäsi kiinnostuneet asiakkaat voivat lisätä sen toivelistoillensa, kun kauppasivusi on asiakkaiden nähtävillä. Kun julkaisupäivä koittaa ja klikkaat Julkaise-painiketta, Steam lähettää automaattisesti sähköpostia niille, jotka ovat lisänneet pelisi Steam-toivelistoillensa.

Sivun perustaminen

Valmistelut: Tulossa pian -sivun julkaiseminen edellyttää, että täytät julkaisun tarkistuslistan ja pyydät sivullesi arviota ja hyväksyntää Valvelta. Tutustu sitä varten tuotteesi aloitussivulla olevaan tarkistuslistaan. Kaikkien "Läsnäolosi kaupassa" -kohtien on toteuduttava, ennen kuin voit julkaista kauppasivusi.

Arvioitavaksi pääseminen: Kun olet täyttänyt tarkistuslistan, klikkaa "Merkitse arvioitavaksi" -painiketta tuotteesi aloitussivun yläosasta. Näin Valve näkee tuotteesi valmiina julkaisua edeltävää tarkistusta ja hyväksyntää varten.

Julkaiseminen: Kun sivusi on hyväksytty, klikkaa vihreää "Julkaise tulossa pian -tuotteena" -painiketta, jotta sivu julkaistaan Tulossa pian -sivuna.

Lisätietoja julkaisuun valmistautumisesta löytyy Julkaisuprosessi -dokumentaatiosta.

Missä ja miten se näkyy?

Julkaisupäivän näyttäminen: Voit itse määrittää, miten julkaisupäiväsi näkyy ja millä tarkkuudella haluat sen ilmoittaa. Muokkaa kauppasivua -osiossa on kohta, jossa voit määrittää päivämäärän esiintymisen, kuten julkaisupäiväyksenä tai "Keväällä"-merkintänä.

Huomaa: Kun Tulossa pian -sivu on julkaistu, et voi vaihtaa julkaisupäivää ottamatta meihin yhteyttä. Anna päivämäärä, joka on mahdollisimman lähellä varsinaista julkaisupäivämäärää.
Päivän muuttaminen ei ole ongelma – suunnitelmat muuttuvat, viivästyksiä tapahtuu ja sinä hallinnoit Steamissa julkaisun aikatauluasi. But we do want customers to see honest and accurate information on the store.

Hinnoittelu: Tulossa pian -sivun julkaiseminen edellyttää hinnan antamista ja hyväksymistä, mutta se ei näy asiakkaille. Voit myös halutessasi muuttaa hinnoittelua ennen julkaisua.

Näkyvyys: Tulossa pian -sivut näkyvät hakutuloksissa ja kaupan Saatavilla pian -listoilla. Kaikkien Steamin pelien tavoin pelisi voi luonnollisesti saada näkyvyyttä, kun fanit jakavat linkkejä Steam-yhteisössä ja muualla.

NOTE: Once your Coming Soon page is live, third-party services will be able to scrape your game's metadata - including stats & achievements. Stats and achievements won't be displayed anywhere in the Steam Community, but they may show up on other sites.