Steamworks-dokumentaatio
Tulossa pian

Yleiskatsaus

Voit luoda tuotteellesi Tulossa pian -sivun hyvissä ajoin ennen julkaisupäivää. Näin kerrot asiakkaille tulevasta pelistäsi, alat kerätä yleisöä ja nostatat innostusta. Uusille tuotteille on perustettava sivu vähintään kaksi viikkoa ennen julkaisua.

Tulossa pian -sivu kannattaa julkaista mahdollisimman pian. Sivu kannattaa julkaista heti, kun alat kertoa pelistäsi julkisesti. Näin voit alkaa kerätä palautetta ja asiakkaat voivat lisätä pelisi toivelistalle.

Edut

Kun kauppasivu on näkyvissä asiakkaille, voit luoda tuotteellesi näkyvyyttä ja saada potentiaaliset asiakkaat innostumaan siitä. Kun olet luonut pelin brändäyksen, kuvakaappaukset ja kuvauksen, voit aloittaa Steamissä tarjolla olevien työkalujen hyödyntämisen perustamalla Tulossa pian -sivun. Julkaisun jälkeen kauppasivua voi päivittää aina tarvittaessa.

Yhteisökeskuksen aktivointi: Kun kauppasivusi on asiakkaiden nähtävillä, myös yhteisökeskus on käytettävissä. Siellä voit julkaista ilmoituksia ja jakaa taidetta ja pelaajat voivat kertoa innostuksestaan ja jutella tulevasta julkaisusta.

Mahdollisuus lisätä tuote toivelistalle: Pelistäsi kiinnostuneet asiakkaat voivat lisätä sen toivelistoilleen, kun kauppasivu on asiakkaiden nähtävillä. Kun julkaisupäivä koittaa ja klikkaat Julkaise-painiketta, Steam lähettää automaattisesti sähköpostia niille, jotka ovat lisänneet pelin Steam-toivelistalleen.

Sivun perustaminen

Valmistelut: Tulossa pian -sivun julkaiseminen edellyttää, että luot uuden hakemuksen, täytät julkaisun tarkistuslistan ja pyydät sivullesi arviota ja hyväksyntää Valvelta. Klikkaa sitä varten Steamworks-työpöydällä Luo uusi sovellus ja seuraa tuotteen aloitussivulla olevaa tarkistuslistaa. Kaikki kaupan ulkoasu -osion kohdat on täytettävä, ennen kuin voit julkaista kauppasivusi.

Arviointi: Kun olet täyttänyt tarkistuslistan, klikkaa Merkitse valmiiksi arviointia varten -painiketta tuotteen aloitussivun yläosassa. Näin Valve näkee, että tuotteesi on valmis julkaisua edeltävää tarkistusta ja hyväksyntää varten.

Julkaiseminen: Kun sivusi on hyväksytty, klikkaa vihreää Julkaise Tulossa pian -tilassa -painiketta, jotta sivu näkyy julkisesti Tulossa pian -sivuna.

Lisätietoja julkaisuun valmistautumisesta on Julkaisuprosessi -dokumentaatiossa.

Missä ja miten se näkyy?

Julkaisupäivän näyttäminen: You can control how your release date appears and how specific you are ready to be in how it appears to players.

Please see Julkaisupäivät documentation for more details