Steamworks-dokumentation
Kommer snart
Kort opsummering
Opret en side med oplysninger om dit spil for at begynde at opbygge et publikum og give spillere et sted, hvor de kan læse mere om spillet og tilføje det til deres ønskeliste.
Integrering
Du skal have et sæt markedsføringsbilleder, en skriftlig beskrivelse og meget gerne en spiltrailer.

Oversigt

Du kan oprette en "Kommer snart"-side for dit produkt i god tid forud for din udgivelsesdato. På denne måde kan du gøre kunderne opmærksomme på, at spillet snart kommer på Steam, og begynde at opbygge et publikum og skabe spænding omkring dit produkt. I forbindelse med nye produkter skal du have en "Kommer snart"-side oppe i mindst to uger forud for udgivelsen.

Timing

Det anbefales, at du udgiver "kommer snart"-siden, så snart du er klar til at begynde at tale offentligt om dit spil. Når du slår information op om spillet, kan du bruge "kommer snart"-siden på Steam til at begynde at indsamle feedback og lade kunder tilføje spillet til deres ønskeliste.

Bemærk:
  • Det kan være en god idé at vente med at vise spillet frem for offentligheden, til du føler dig rimelig sikker på retningen af de visuelle elementer og kernefunktionerne. Hvis der er chance for, at spillet kan ændre sig meget, fra du begynder at vise det frem, til det udgives, risikerer du at forvirre spillere, som tilføjer det til deres ønskeliste tidligt i forløbet.
  • Der synes ikke at være nogen ulemper ved at have en butiksside i lang tid før udgivelsen, medmindre spillet ændrer sig meget i den periode. Der er lige så stor sandsynlighed for, at spillere, som lægger dit spil til deres ønskeliste to år inden udgivelsen, køber spillet som nogen, der har lagt det til sin ønskeliste to uger inden udgivelsen.

Fordele

Når butikssiden er synlig for kunder, kan det være med til at skabe opmærksomhed omkring dit produkt og begejstring blandt potentielle kunder. Så snart du har produktbranding, skærmbilleder og en beskrivelse af spillet klar, kan du slå en "Kommer snart"-side op for at begynde at bruge værktøjerne, som er tilgængelige på Steam. Og du kan opdatere butikssiden når som helst, når den er live.

Aktiverer fællesskabshub: Når butikssiden er synlig for kunder, aktiveres fællesskabshubben også. Dette giver dig et sted at slå meddelelser op og dele billeder, og det giver dit publikum et sted at dele deres begejstring og snakke om din kommende udgivelse.

Tillader ønskelister: Når butikssiden er synlig for kunder, kan interesserede brugere begynde at tilføje dit spil til deres ønskeliste. Når du når udgivelsesdatoen og trykker på knappen "Udgiv", sender Steam automatisk en e-mail til de personer, som har dit spil på deres Steam-ønskeliste.

Sådan kommer du i gang

Forberedelser: For at udgive din side som "Kommer snart" skal du først oprette en ny applikation, fuldføre alle trinene på udgivelsestjeklisten og få siden gennemgået og godkendt af Valve. Det gør du ved at klikke på "Opret ny app..." på Steamworks-dashboardet og derefter følge tjeklisten på produktlandingssiden. Alt i sektionen "Din butikstilstedeværelse" er påkrævet, før du kan udgive butikssiden.

Indhentning af godkendelse: Når alt på tjeklisten er fuldført, skal du trykke på knappen "Markér som klar til gennemgang..." i den øverste sektion på produktlandingssiden. Dette gør produktet synligt for Valve, så de kan gennemgå og godkende det inden udgivelse.

Opslag: Når siden er godkendt, skal du klikke på den grønne knap "Opslå som "Kommer snart"...", for at vise siden for offentligheden som "kommer snart".

Du kan få flere oplysninger om forberedelse til udgivelse i artiklen Udgivelsesproces.

Hvor og hvordan det vises

Visning af udgivelsesdato: Du kan styre, hvordan udgivelsesdatoen vises, og hvor specifik du vil være over for spillerne.

Se Udgivelsesdatoer for yderligere oplysninger