Steamworks-dokumentation
Kommer snart

Oversigt

Du kan oprette en "Kommer snart"-side for dit produkt i god tid forud for din udgivelsesdato. På denne måde kan du gøre kunderne opmærksomme på, at titlen kommer på Steam, og begynde at opbygge et publikum og skabe spænding omkring dit produkt. I forbindelse med nye produkter skal du have en "Kommer snart"-side oppe i mindst to uger forud for udgivelsen.

Vi anbefaler, at du udgiver din "Kommer snart"-siden hurtigst muligt. Når du begynder at tale om dit spil i det offentlige rum, bør du udgive "Kommer snart"-siden for at begynde at indsamle feedback og lade kunder tilføje spillet på deres ønskeliste.

Fordele

Når butikssiden er synlig for kunder, kan det være med til at opbygge opmærksomhed omkring dit produkt og skabe begejstring blandt potentielle kunder. Så snart du har produktbranding, skærmbilleder og en beskrivelse af spillet klar, kan du slå en "Kommer snart"-side op for at begynde at bruge værktøjerne, som er tilgængelige på Steam. Og du kan opdatere butikssiden når som helst, når den er live.

Aktiverer fællesskabshub: Når butikssiden er synlig for kunder, aktiveres fællesskabshubben også. Dette giver dig et sted at slå meddelelser op og dele billeder, og det giver dit publikum et sted at dele deres begejstring og snakke om din kommende udgivelse.

Tillader ønskelister: Når butikssiden er synlig for kunder, kan interesserede brugere begynde at tilføje dit spil til deres ønskeliste. Når du når udgivelsesdatoen og trykker på knappen "Udgiv", sender Steam automatisk en e-mail til de personer, som har dit spil på deres Steam-ønskeliste.

Sådan kommer du i gang

Forberedelser: For at udgive din side som "Kommer snart" skal du først oprette en ny applikation, fuldføre alle trinene på udgivelsestjeklisten og få siden gennemgået og godkendt af Valve. Det gør du ved at klikke på "Opret ny app..." på Steamworks-dashboardet og derefter følge tjeklisten på produktlandingssiden. Alt i sektionen "Din butikstilstedeværelse" er påkrævet, før du kan udgive butikssiden.

Indhentning af godkendelse: Når alt på tjeklisten er fuldført, skal du trykke på knappen "Markér som klar til gennemgang..." i den øverste sektion på produktlandingssiden. Dette gør produktet synligt for Valve, så de kan gennemgå og godkende det inden udgivelse.

Opslag: Når siden er godkendt, skal du klikke på den grønne knap "Opslå som "Kommer snart"...", for at vise siden for offentligheden som "kommer snart".

Du kan få flere oplysninger om forberedelse af udgivelse i artiklen Udgivelsesproces.

Hvor og hvordan det vises

Visning af udgivelsesdato: Du kan styre, hvordan udgivelsesdatoen vises, og hvor specifik du vil være over for spillerne.

Se Udgivelsesdatoer for yderligere oplysninger