Steamworks-dokumentation
Kommer snart

Oversigt

Du kan oprette en "Kommer snart"-side for dit produkt i god tid forud for din udgivelsesdato. På denne måde kan du gøre kunderne opmærksomme på, at titlen kommer på Steam, og begynde at opbygge et publikum og skabe spænding omkring dit produkt. I forbindelse med nye produkter skal du have en "Kommer snart"-side oppe i mindst to uger forud for udgivelsen.

Fordele

Når din butiksside er synlig for kunder, kan det hjælpe dig med at skabe opmærksomhed på produktet og fremme spændingen blandt potentielle kunder. Så snart du har produkt-branding, skærmbilleder, en beskrivelse og videomateriale, som viser dit spil, kan du oprette en 'Kommer snart'-side for at begynde at udnytte de værktøjer, der er tilgængelige på Steam. Og du kan opdatere din butiksside, hvis det måtte være nødvendigt, når den er live.

Aktiverer fællesskabshub: Når din butiksside er synlig for kunder, aktiveres fællesskabshubbet også. Derved får du et sted, hvor du kan opslå bekendtgørelser og dele grafik, og din målgruppe får et sted, hvor de kan dele deres begejstring og diskutere din forestående udgivelse.

Tillader ønskelister: Så snart din butiksside er synlig for kunder, kan interesserede personer begynde at føje din titel til deres ønskeliste. Når din udgivelsesdato er nået, og du trykker på "Udgiv"-knappen, sender Steam automatisk en e-mail til de personer, der har dit spil på deres ønskeliste.

Sådan kommer du i gang

Forberedelser: Hvis du vil opslå din side som "Kommer snart", skal du først udfylde din udgivelsesstjekliste og få din side gennemgået og godkendt af Valve. Se venligst tjeklisten på din produktstartside for at gøre dette. Alt i sektionen "Din butikstilstedeværelse" er påkrævet, for at du kan opslå din butiksside.

Indhentning af godkendelse: Når din tjekliste er færdig, skal du trykke på knappen "Markér som klar til gennemgang" i den øverste del af din produktstartside. Dette gør dit produkt synligt for Valve med henblik på gennemgang og godkendelse forud for frigivelse.

Opslag: Når din side er godkendt, skal du klikke på den grønne knap "Opslå som kommer snart", så det vises offentligt, at den titlen snart udkommer.

Yderligere oplysninger om forberedelse af udgivelse fremgår af Udgivelsesproces-dokumentationen.

Hvor og hvordan det vises

Visning af udgivelsesdato: Du kan styre, hvordan din udgivelsesdato skal vises, og hvor specifik du er klar til at være. I din 'Rediger butiksside'-sektion finder du en sektion, der giver dig mulighed for at definere, hvordan din dato skal vises, dvs. om du vil bruge en faktisk tilsigtet dato eller en brugerdefineret streng som f. eks. "Forår".

BEMÆRK: Når din "Kommer snart"-side er live, kan du ikke ændre udgivelsesdatoen uden at kontakte os her. Sæt datoen så tæt som muligt på den rigtige udgivelsesdato.
Det er helt i orden at ændre udgivelsesdatoen – planer ændres, og forsinkelser sker. Det er dig, som styrer timingen af din udgivelse på Steam. Men vi ønsker, at de oplysninger, kunderne ser i butikken, er ærlige og nøjagtige.

Prisfastsættelse: Du skal have indtastet og godkendt en pris, inden du gør "Kommer snart"-siden live, men prisen bliver ikke vist til kunderne. Du kan også ændre prisen, som det passer dig, forud for udgivelsen.

Synlighed: "Kommer snart"-sider kan blive vist i søgninger og på relevante lister over "kommende" titler i butikken. Og præcis som alle andre spil på Steam kan dit spil blive vist på organiske måder, når fans deler links inden for Steam-fællesskabet og andre steder.

BEMÆRK: Når din "Kommer snart"-side er live, vil tredjepartstjenester kunne hente dit spils metadata – inklusive statistikker og præstationer. Statistikker og præstationer vises ikke nogen steder i Steam-fællesskabet, men de kan blive vist på andre hjemmesider.