Steamworks-dokumentaatio
Kirjaston elementit
Sinun tulee toimittaa tuotteellesi tiettyjä graafisia elementtejä osana Steamin julkaisuprosessia. Elementit näytetään asiakkaan kirjastossa ja yhteisössä.

Kaupan tunnistekuva – säännöt

TÄRKEÄÄ! Lue graafisten elementtien säännöistä, mitä graafisia elementtejä tunnistekuvissa saa olla ja mitä ei.

Kirjaston elementit – mallipohjat

MallipohjatDownload templates for sizing and text placements on library images.
Sisältö
  • kirjaston tunnistekuva
  • Kirjaston ylätunnistekuva
  • sankarikuva
  • logo.

Näkyvyys

Huomaa, että ladatut kirjaston elementit näkyvät vain sovelluksille, joilla on julkaistu kauppasivu Steamissä. Jos kauppasivuasi ei ole julkaistu, kirjaston elementit eivät näy Steam-asiakasohjelmassa.

Kirjaston tunnistekuva Vaaditaan

Kirjaston tunnistekuva on tärkein keino esitellä peliä Steam-kirjastossa, kirjaston yleiskatsauksessa ja kokoelmissa.

library_capsule_example2.jpg

Käyttö: Kuvaa käytetään pääsääntöisesti kirjaston yleiskatsauksessa ja kokoelmanäkymissä.

Suunnittelu: Kuvan tulisi olla vahvasti visuaalinen ja antaa käyttäjälle mielikuva pelistä. Käytä kuvitusta ja logoa, joita käytetään jälleenmyyntipakkauksissa tai markkinoinnissa. Vältä lainausten tai muiden tekstien käyttämistä pelisi nimen lisäksi. Kuvan tulisi kertoa asiakkaalle jotain olennaista pelistä. Pelin logon tulisi erottua selvästi taustasta.

Koko: 600 x 900 pikseliä (lisäksi isommasta tiedostosta luodaan automaattisesti puolet pienempi PNG-kuva kokoa 300 x 450 pikseliä).

Kirjaston ylätunnistekuva vaaditaan

Kirjaston ylätunnistekuva näkyy Steam-kirjaston eri osioissa.

cs2libheader.jpg

Käyttö: Näkyy eri puolilla Steam-asiakasohjelman kirjastoa, mukaan lukien Viimeisimmissä peleissä. Jos ei ole erikseen määritetty, käytetään kaupan elementtien ylätunnistekuvaa.

Suunnittelu: Kuvan pitäisi ensisijaisesti keskittyä tuotteesi brändäykseen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä samanlaista kuvitusta kuin kirjaston tunnistekuvassa tai kaupan elementtien ylätunnistekuvassa ja varmista, että logo on selvästi luettavissa. Vältä lainausten tai muiden tekstien käyttämistä pelisi nimen lisäksi. Pelin logon tulisi erottua selvästi taustasta.

Koko: 460 x 215 pikseliä.

Kirjaston tietosivu

Sankarikuva ja logo ovat eri tasoilla ja siirtyvät itsenäisesti sivua alaspäin rullatessa ja luovat kuvaan hienovaraisen parallax-efektin. Mieti, miten haluat asetella tuotteen logon sankarikuvan päälle (vasempaan alanurkkaan vai keskelle). Kannattaa varmistaa, että logo on sekä näkyvissä että luettavissa taustakuvaa vasten.

Sankarikuva Vaaditaan

Logo_example_1.png

Käyttö: Näkyy kirjastossa tuotteen tietosivun yläosassa.

Suunnittelu: Kuvan tulisi olla vahvasti visuaalinen ja sen tulisi olla helposti tunnistettavissa. Parhaat tulokset saat käyttämällä jälleenmyyntipakkauksissa tai markkinoinnissa käytettäviä kuvia ja logoa. Kuva ei saa sisältää tekstiä.

Mallipohjan keskellä on 860 x 380 pikselin kokoinen alue, joka on kuvan aina näytettävä osio. Tätä aluetta ei rajata, kun Steam-asiakasohjelman ikkunaa skaalataan ja kokoa muutetaan. Kuvan tulisi kattaa koko mallipohja, mutta keskeisen, kriittisen sisällön tulisi olla tällä alueella. Esimerkiksi päähahmon kasvojen pitäisi aina olla tällä alueella, jotta niitä ei rajata pois.

Koko: 3 840 x 1 240 pikseliä (lisäksi isommasta tiedostosta luodaan automaattisesti puolet pienempi PNG-kuva kokoa 1 920 x 620 pikseliä).

Kirjaston logo Vaaditaan

Logo_example_1.png

Käyttö: Näkyy kirjastossa tuotteen tietosivun yläosassa sankarikuvan päällä.

Ulkoasu: Kuvassa tulisi näkyä läpinäkyvällä taustalla ainoastaan pelisi logotyyppi (pelin nimi valitsemallasi erityisfontilla tai -kirjaintyylillä) sekä niin halutessasi pelin logomerkki (pelin nimen vieressä näkyvä kuvake). Älä käytä elementissä muita sanoja logotyypin lisäksi.

Saat parhaan tuloksen käyttämällä samaa logoa kuin tuotteen myyntipakkauksessa tai markkinoinnissa. Varmista, että logo on sekä näkyvissä että luettavissa sankarikuvan taustaa vasten. PNG-kuvassa pitäisi olla läpinäkyvä tausta.

Koko: 1 280 x 720 pikseliä (lisäksi isommasta tiedostosta luodaan automaattisesti PNG-kuva kokoa 640 x 360 pikseliä).

Kun olet lähettänyt kuvan, käytä esikatselutyökalua logon sijainnin valitsemiseen. Vaihtoehtoina on: vasen alakulma, ylös keskitetty, keskelle keskitetty ja alas keskitetty.

Huomaa: Jos sankarikuvaa ja logoa ei ole lähetetty, sankarikuvan kohdassa näytetään kaupasta kuvakaappaus, jossa näkyy sovelluksen nimi vasemmassa alakulmassa.