Steamworks-dokumentasjon
Salg og markedsføring
Det er viktig å forstå funksjonene man kan bruke for å markedsføre produkter. Denne seksjonen tar for seg beste praksis for markedsføring av produkter på Steam, og funksjoner og verktøy som partnere kan bruke.SamfunnskupongerSamfunnskuponger er kuponger som gis ut til brukere som belønning for å delta i aktiviteter i Steam-samfunnet.
Community ModerationBeste praksis og retningslinjer for administrering av tilstedeværelse i samfunnet på Steam.
Curators and Curator ConnectMarkedsfør spillet direkte til kuratorer på Steam.
RabatterInformasjon om rabatter og salg på Steam.
Events and Announcements ToolsKommuniser om spillet med publikum på Steam.
Funksjoner og verktøy – markedsføringLes mer om de forskjellige verktøyene som finnes på Steam for markedsføring av spill.
ProfilfunksjonerSpill som har oppnådd bredt engasjement blant spillere og en viss kommersiell suksess, kan skape innhold som spillere kan bruke på samfunnsprofilene sine. Som for eksempel samlekort, merker, bakgrunner og uttrykksikoner.
Anbefalte fremgangsmåter for markedsføringHvis du jobber med å få et spill på Steam, eller allerede har utgitt det på Steam, har vi noen forslag og anbefalte fremgangsmåter for å hjelpe deg med å tenke deg om og stille riktige spørsmål om markedsføring.
Retningslinjer for Steams merkevarerFor å sørge for at Steams merkevarer brukes sammenhengende på tvers av all markedsføring og kommunikasjon, så har vi utarbeidet noen retningslinjer som bør følges av alle partnere ved bruk av Steams merkevarer.
Samfunnsgjenstander på SteamSteam-samlekort er kort brukere får ved å spille spill på Steam. Ved å samle hele kortsettet kan brukere tjene gjenstander som hjelper dem med å tilpasse profilen og vise frem spilling.
ButikkmodulFor spill med en synlig kjøpsmulighet i Steam-butikken kan du opprette en modul med informasjon om produktet, gjeldende pris, eventuelle rabatter og en kjøpsknapp for å hjelpe deg med å markedsføre og vise frem spillet hvor som helst.
Kommende begivenheterSe kommende muligheter for å delta i Steam-organiserte sesongsalg, temabegivenheter, festivaler og mer.
Synlighet på SteamFremtredende synlighet for produkter på forsiden av Steam-butikken er en balansekunst. Vi har lyst til å vise frem produkter som kunder har lyst til å kjøpe og kommer til å være fornøyde med, og også gi nye spill og programvare muligheten til å finne et publikum.
ØnskelisterVarsel på e-post kan sendes til kunder basert på et utvalg hendelser knyttet til spill, programvare eller video på Steam. Disse hendelsene kan endres i fremtiden, men dette er en beskrivelse av funksjoner som er tilgjengelige nå.