Steamworks dokumentáció
Értékesítés és marketing
A terméked értékesítéséhez használható funkciók ismerete kulcsfontosságú. Ez a szakasz a terméked Steames értékesítéséhez használható bevált módszereket és a partnerek számára elérhető funkciókat és eszközöket ismerteti.Közösségi kuponokA Közösségi kuponok a Steam Közösség tevékenységeiben részt vevő felhasználóknak jutalomként kiosztott kuponok.
Közösségi moderálásBevált módszerek és irányelvek Steames közösségi jelenléted kezeléséhez.
Kurátorok és Kurátori KapcsolatNépszerűsítsd játékodat közvetlenül kurátoroknak a Steamen.
LeárazásInformációk a Steames leárazásokról és vásárokról.
Esemény- és bejelentéseszközökTájékoztasd a közönségedet a játékodról a Steamen.
Features And Tools, MarketingTudj meg többet a Steamen játékod marketingjéhez elérhető különböző eszközökről.
ProfilfunkciókA szélesebb játékoskört és nagyobb eladási sikereket elért játékok jogosultak olyan tartalom készítésére, amit a játékosok a Steam közösségi profiljukon tudnak használni. Ide tartoznak a Steam Játékkártyák, kitűzők, hátterek és hangulatjelek.
Bevált marketingmódszerekHa a játékod Steamre hozásán dolgozol, vagy már ki is adtad a Steamen, van néhány javaslatunk és bevált módszerünk, hogy segítsenek a marketingen gondolkodni, és feltenni a megfelelő kérdéseket.
Steam Branding GuidelinesAnnak biztosítására, hogy a Steam márkaképe és védjegyei minden marketing- és kommunikációs anyagban következetesen legyenek használva, van néhány irányelvünk, amelyet minden partnernek be kell tartania a Steam márkaelemek használatakor.
Steam közösségi tárgyakA Steam Játékkártyák olyan gyűjthető kártyák, melyeket a felhasználók Steames játékokat játszva szerezhetnek. A teljes kártyaszettek összegyűjtésével a játékosok olyan tárgyakat szerezhetnek, melyek segítségével egyedibbé tehetik profiljukat, és megmutathatják játszott játékaikat.
Áruházi widgetBármilyen játékhoz, amelynek látható vásárlási lehetősége van a Steam Áruházban, készíthetsz egy widgetet, információval a termékedről, a jelenlegi árról, az esetleges kedvezményről, és egy vásárlás gombbal, hogy segítsen terméked népszerűsítésében és megjelenítésében bárhol.
2024-es közelgő Steam eseményekNézd meg a közelgő lehetőségeket a Steam szervezte szezonális vásárokon, tematikus eseményeken, fesztiválokon és egyebeken való részvételre.
Láthatóság a SteamenA termékek szembetűnő láthatósága a Steam Áruház kezdőoldalán gondos egyensúlyozást igényel. Olyan termékeket akarunk mutatni, amelyek megvásárlása iránt a vásárlók érdeklődnek és amelyekkel elégedettek lesznek, miközben új játékoknak és szoftvereknek is esélyt adunk közönségük megtalálására.
KívánságlistákA vásárlóknak e-mail-értesítések küldhetők, amit a Steamen lévő játékodhoz, szoftveredhez vagy videódhoz kapcsolódó különféle tevékenységek váltanak ki. E kiváltó tényezők változhatnak a jövőben, de ez a leírása a jelenlegi funkciókészletnek.