Τεκμηρίωση Steamworks
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
Είναι σημαντικό να καταλάβετε τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαφημίσετε το προϊόν σας. Αυτή η ενότητα καλύπτει μερικές συμβουλές για τη διαφήμιση του προϊόντος σας στο Steam, καθώς και τα χαρακτηριστικά και εργαλεία που είναι διαθέσιμα στους συνεργάτες.Community CouponsΤα Κουπόνια Κοινότητας είναι κουπόνια που προσφέρονται ως ανταμοιβή σε χρήστες που συμμετέχουν σε δραστηριότητες στην Κοινότητα Steam.
Community ModerationΣυμβουλές και οδηγίες για τη διαχείριση της παρουσίας σας στην Κοινότητα του Steam.
Curators and Curator ConnectΠροωθήστε το παιχνίδι σας απευθείας σε Επιμελητές στο Steam.
Πραγματοποίηση εκπτώσεωνΠληροφορίες για την πραγματοποίηση εκπτώσεων στο Steam.
Events and Announcements ToolsΕπικοινωνήστε με το κοινό σας στο Steam για το παιχνίδι σας.
Features And Tools, MarketingΜάθετε περισσότερα για τα διάφορα εργαλεία που έχει το Steam για τη διαφήμιση παιχνιδιών.
Profile FeaturesΤα παιχνίδια που έχουν αποκτήσει ευρύ κοινό και κάποια εμπορική επιτυχία μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο προφίλ Κοινότητας Steam τους. Αυτά συμπεριλαμβάνουν Κάρτες Ανταλλαγής Steam, εμβλήματα, φόντα και φατσούλες.
Συμβουλές μάρκετινγκΑν σκοπεύετε να κυκλοφορήσετε το παιχνίδι σας στο Steam ή το έχετε ήδη κυκλοφορήσει, έχουμε μερικές προτάσεις και συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τη διαφήμισή του.
Οδηγίες επωνυμίας SteamΓια να εξασφαλίσουμε τη σωστή χρήση της επωνυμίας και των εμπορικών σημάτων του Steam σε όλο το διαφημιστικό και επικοινωνιακό υλικό, έχουμε μερικές οδηγίες που πρέπει να τηρούνται από όλους τους συνεργάτες που χρησιμοποιούν την επωνυμία του Steam.
Αντικείμενα Κοινότητας SteamΟι Κάρτες Ανταλλαγής Steam είναι συλλεκτικές κάρτες που παίρνουν οι παίκτες παίζοντας παιχνίδια στο Steam. Συλλέγοντας ολόκληρο το σετ καρτών ανταλλαγών, οι χρήστες κερδίζουν αντικείμενα που τους βοηθούν να προσαρμόσουν το προφίλ τους και να αναδείξουν το παιχνίδι.
Widget ΚαταστήματοςΓια κάθε παιχνίδι που έχει επιλογή αγοράς στο Κατάστημα του Steam, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα widget με πληροφορίες για το προϊόν, την τιμή, τις τυχόν εκπτώσεις σας και ένα κουμπί αγοράς για να το εμφανίζετε και να το προωθείτε παντού.
Επερχόμενα συμβάνταΔείτε τις επερχόμενες ευκαιρίες για να συμμετάσχετε σε εποχιακές εκπτώσεις, θεματικά συμβάντα, φεστιβάλ και άλλα στο Steam.
Ορατότητα στο SteamΗ εξέχουσα ορατότητα προϊόντων στην αρχική σελίδα του Καταστήματος Steam αποτελεί λεπτή υπόθεση. Θέλουμε να εμφανίζουμε προϊόντα που οι πελάτες θα θέλουν να αγοράσουν και θα ευχαριστηθούν, δίνοντας ταυτόχρονα μια ευκαιρία σε νέα παιχνίδια και λογισμικό να βρουν το κοινό τους.
Λίστες ΕπιθυμιώνΜπορεί να σταλούν ειδοποιήσεις email στους πελάτες βάσει διάφορων παραμέτρων που σχετίζονται με το παιχνίδι, το λογισμικό ή το βίντεό σας στο Steam. Αυτές οι παράμετροι μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον, αλλά αυτή είναι η περιγραφή των χαρακτηριστικών που υπάρχουν τώρα.