Steamworks-dokumentaatio
Myynti ja markkinointi
On tärkeä ymmärtää toimintoja, joilla tuotetta voidaan markkinoida. Tämä osio sisältää parhaita markkinointikäytäntöjä sekä toimintoja ja työkaluja, jotka ovat yhteistyökumppaneiden käytettävissä.YhteisökupongitYhteisökuponkeja jaetaan palkintoina käyttäjille, jotka osallistuvat Steam-yhteisön toimintoihin.
YhteisömoderointiParhaat käytännöt ja ohjeet Steamin yhteisön läsnäolon hallinnointiin.
Steam-kuraattorit ja kuraattorikytkösMainosta peliäsi Steamissä suoraan kuraattoreille.
AlennuksetLisätietoja Steamin alennuksista ja tarjouksista.
Tapahtuma- ja ilmoitustyökalutKerro yleisölle pelistäsi Steamissä.
Toiminnot ja työkalut – MarkkinointiLisätietoja Steamin tarjoamista pelin markkinointityökaluista.
ProfiiliominaisuudetPeleihin, jotka ovat keränneet laajan pelaajakunnan ympärilleen ja saavuttaneet kaupallista menestystä, on mahdollista luoda Steamin yhteisöprofiileissa käytettävää sisältöä. Sitä ovat esimerkiksi keräilykortit, merkit, taustakuvat ja hymiöt.
Markkinoinnin parhaat käytännötJos aiot julkaista tai olet jo julkaissut pelin Steamissä, saat täältä ehdotuksia ja hyödyllisiä vinkkejä pelisi markkinointiin.
Steamin brändäysohjeetSteamin brändiä ja tavaramerkkejä tulee käyttää kaikissa markkinointi- ja viestintämateriaaleissa johdonmukaisella tavalla. Kaikkien kumppanien on noudatettava näitä ohjeita Steamin brändiä käyttäessään.
Steam-yhteisöesineetSteam-keräilykortit ovat kortteja, joita käyttäjät saavat pelaamalla pelejä Steamissä. Keräämällä koko korttisetin käyttäjät ansaitsevat esineitä, joilla he voivat muokata profiiliaan ja esitellä pelitaitojaan.
Kaupan pienoisohjelmaMille tahansa Steamin kaupasta ostettavissa olevalle pelille voi luoda widgetin eli pienoisohjelman, jossa on tietoa tuotteesta, sen tämänhetkisestä hinnasta ja alennuksista. Voit myös lisätä ostopainikkeen, jonka avulla mainostat ja esittelet peliäsi missä vain.
Tulevat tapahtumatTutustu tuleviin Steamin isännöimiin tapahtumiin, kuten kausialeihin, teematapahtumiin ja festivaaleihin.
Näkyvyys SteamissäTuotteiden näkyvyys Steamin kaupan etusivulla on tarkkaa tasapainoilua. Haluamme esitellä käyttäjille kiinnostavia tuotteita, joista he pitävät, mutta haluamme myös tarjota uusille peleille ja ohjelmistoille mahdollisuuden löytää oman yleisönsä.
ToivelistatErilaiset peliin, ohjelmistoon tai videoon liittyvät toiminnot voivat saada aikaan automaattisten sähköposti-ilmoitusten lähettämisen käyttäjille. Nämä ovat tämänhetkisiä ominaisuuksia, joihin saattaa tulevaisuudessa tulla muutoksia.