Steamworks-dokumentaatio
Myynti ja markkinointi
On tärkeä ymmärtää toimintoja, joilla tuotetta voidaan markkinoida. Tämä osio sisältää parhaita markkinointikäytäntöjä sekä toimintoja ja työkaluja, jotka ovat yhteistyökumppaneiden käytettävissä.YhteisökupongitYhteisökuponkeja jaetaan palkintoina käyttäjille, jotka osallistuvat Steam-yhteisön toimintoihin.
YhteisövalvontaParhaat käytännöt ja ohjeet Steamin yhteisön läsnäolon hallinnointiin.
Steam-kuraattorit ja kuraattorikytkösMainosta peliäsi Steamissä suoraan kuraattoreille.
AlennuksetLisätietoja Steamin alennuksista ja tarjouksista.
Tapahtuma- ja ilmoitustyökalutKerro yleisölle pelistäsi Steamissä.
Toiminnot ja työkalut – MarkkinointiLisätietoja Steamin tarjoamista pelin markkinointityökaluista.
Google AnalyticsVoit käyttää Google Analyticsiä Steam-kauppasivulla ja/tai yhteisökeskuksessa, jotta saat anonyymia tietoa verkkoliikenteen ja sivulla käyvien käyttäjien toiminnasta.
Profile FeaturesPelit, joilla on laaja, kiinnostunut pelaajakunta ja kaupallista menestystä, voivat luoda sisältöä, jota pelaajat voivat käyttää Steamin yhteisöprofiileissa. Keräilykortit, merkit, taustakuvat ja hymiöt ovat tällaista sisältöä.
Markkinoinnin parhaat käytännötJos työstät peliä tuodaksesi sen Steamiin tai olet jo julkaissut Steamissä, meillä on muutamia ehdotuksia ja hyviä käytäntöjä, joiden avulla voit pohtia ja kysyä oikeat markkinointikysymykset.
Steamin brändäysohjeetSteamin brändiä ja tavaramerkkejä tulee käyttää johdonmukaisesti kaikissa markkinointi- ja viestintämateriaaleissa. Kaikkien kumppanien on noudatettava näitä ohjeita Steamin brändiä käyttäessään.
Steam-yhteisöesineetSteam-keräilykortit ovat kortteja, joita käyttäjät voivat keräillä pelaamalla pelejä Steamissä. Keräämällä koko korttisetin ansaitsee esineitä, joilla voi muokata profiilia ja esitellä pelitaitoja.
Kaupan widgetMille tahansa Steamin kaupasta ostettavissa olevalle pelille voi luoda widgetin eli pienoisohjelman, jossa on tietoa tuotteesta, sen tämänhetkisestä hinnasta ja alennuksista. Voit myös lisätä ostopainikkeen, jonka avulla mainostat ja esittelet peliäsi kaikkialla.
Tulevat tapahtumatTutustu tuleviin Steamin isännöimiin kausialeihin, teematapahtumiin, festivaaleihin ynnä muihin.
Näkyvyys SteamissäTuotteiden näkyvyys Steamin kaupan etusivulla on tarkkaa tasapainoilua. Haluamme esitellä asiakkaita kiinnostavia tuotteita, joista he pitävät, mutta haluamme myös tarjota uusille peleille ja ohjelmistoille mahdollisuuden löytää yleisönsä.
ToivelistatErilaiset peliin, ohjelmistoon tai videoon liittyvät toiminnot voivat käynnistää automaattisten sähköposti-ilmoitusten lähettämisen asiakkaille. Nämä saattavat muuttua tulevaisuudessa, mutta tämä kuvaa tämänhetkisiä ominaisuuksia.