Steamworks-dokumentation
Salg og markedsføring
Det er essentielt at forstå de funktioner, som du kan bruge til at markedsføre dit produkt. Dette afsnit dækker nogle af de bedste metoder til markedsføring af dit produkt på Steam, samt funktionerne og værktøjerne, der er tilgængelige for partnere til at bruge.FællesskabskuponerFællesskabskuponerne uddeles som belønning for brugere, der deltager i aktiviteter i Steam-fællesskabet.
FællesskabsmodereringBedste fremgangsmåder og retningslinjer for styring af din fællesskabstilstedeværelse på Steam.
Kuratorer og Curator ConnectPromover dit spil direkte til kuratorer på Steam.
RabatterOplysninger om at bruge rabatter og udsalg på Steam.
Værktøjer til begivenheder og meddelelserKommuniker om dit spil med publikum på Steam.
Funktioner og værktøjer, markedsføringLæs mere om de forskellige værktøjer, som Steam har til markedsføring af dit spil.
ProfilegenskaberSpil, som har opnået et bredt spillerengagement og en vis kommerciel succes, kan oprette indhold, som spillere kan bruge på deres Steam-fællesskabsprofil. Dette inkluderer Steam-byttekort, emblemer, baggrunde og emotikoner.
Bedste fremgangsmåder for markedsføringHvis du ønsker at få dit spil på Steam eller allerede har udgivet på Steam, har vi nogle forslag og gode fremgangsmåder til at hjælpe dig med at tænke på og stille de rigtige spørgsmål om markedsføring.
Retningslinjer for Steam-brandingFor at sikre, at Steam-branding og -varemærker anvendes konsekvent i alle markedsførings- og kommunikationsmaterialer, har vi nogle retningslinjer, der skal følges af alle parter, når der bruges Steam-branding.
Steam-fællesskabsgenstandeSteam-byttekort er samlerkort, som brugerne får ved at spille spil på Steam. Når brugere samler hele kortsættet, optjener de genstande, som de kan bruge til at tilpasse deres profil og vise, hvor gode de er til spillet.
ButikswidgetFor ethvert spil med en synlig købsmulighed i Steam-butikken kan du oprette en widget med oplysninger om dit produkt, nuværende pris, eventuelle rabatter og en købsknap til at hjælpe dig med at reklamere for og fremvise din titel overalt.
Kommende begivenhederSe kommende muligheder for at deltage i Steam-organiserede sæsonudsalg, temabegivenheder, festivaler og meget mere.
Synlighed på SteamDet er lidt af en balancegang at sikre, at produkterne er fremtrædende på forsiden i Steam-butikken. Vi ønsker at vise produkter, som kunderne er interesserede i at købe og vil være glade for, samtidig med at nye spil og ny software får en chance for at finde deres publikum.
ØnskelisterDer kan sendes e-mails til kunder baseret på en række udløsende handlinger relateret til dit spil, din software eller video på Steam. Disse udløsende faktorer kan ændre sig i fremtiden, men dette er en beskrivelse af det aktuelle sæt af funktioner.