Steamworks-dokumentation
Salg og markedsføring
Det er essentielt at forstå de funktioner, som du kan bruge til at markedsføre dit produkt. Dette afsnit dækker nogle af de bedste metoder til markedsføring af dit produkt på Steam, samt funktionerne og værktøjerne, der er tilgængelige for partnere til at bruge.

[doclink = markedsføring/community_coupons]Fællesskabskuponer[/doclink]Fællesskabskuponerne uddeles som belønning for brugere, der deltager i aktiviteter i Steam-fællesskabet.
[doclink = markedsføring/community_moderation]Fællesskabsmoderering[/doclink]Bedste fremgangsmåder og retningslinjer for styring af din fællesskabstilstedeværelse på Steam.
RabatterOplysninger om at have rabatter og udsalg på Steam.
Google AnalyticsDu kan aktivere Google Analytics for din Steam-butiksside og/eller Fællesskabshub til anonymiserede data om dine trafikkilder og besøgendes adfærd.
Bedste fremgangsmåde for markedsføringHvis du arbejder på at udgive din titel til Steam, eller du allerede har udgivet på Steam, har vi et par forslag og bedste fremgangsmåder til at hjælpe dig tænke over og stille de rigtige spørgsmål om marketing.
Retningslinjer for markedsføring på SteamFor at sikre at markedsføring på Steam og varemærker anvendes konsekvent på tværs af al marketings- og kommunikationsmateriale, har vi nogle retningslinjer, som bør følges af alle partnere, når du bruger markedsføring på Steam.
Steam-byttekortSteam-byttekort er samlerkort, som brugerne får ved at spille spil på Steam. Ved at samle hele sættet af kort, optjener brugere genstande, som hjælper dem med at tilpasse deres profil og vise deres spilstutus frem til andre.
butikswidgetFor ethvert spil med en synlig købsmulighed i Steam-butikken kan du oprette en widget med oplysninger om dit produkt, nuværende pris, eventuelle rabatter og en købsknap til at hjælpe dig med at reklamere og fremvise din titel overalt.
Synlighed på SteamMarkant synlighed af produkterne på forsiden af Steam-butikken er en balancegang. Vi ønsker at fremvise produkter, som kunder er interesserede i at købe og vil være tilfredse med, i mens vi også giver nye spil og software en chance for at finde deres publikum.
ØnskelisterDer kan sendes e-mails til kunder baseret på en række udløsende handlinger relateret til dit spil, software eller video på Steam. Disse udløsende faktorer kan ændre sig i fremtiden, men dette er en beskrivelse af det aktuelle sæt af funktioner.