Steamworks-dokumentasjon
Kom i gang
Formålet med denne dokumentasjonen er å gi deg nødvendig informasjon og ressurser for å gi ut produkter på Steam – én av de største underholdningsplattformene i verden.

I denne seksjonen finner du informasjon om å bli partner i Steamworks. Steamworks er et sett med verktøy som lar deg distribuere produktet ditt til kunder på Steam og et sett med funksjoner du kan bruke i produktet, som matchmaking, ledertabeller, Steam Workshop osv. Partnerportalen i Steamworks er der man kan behandle produktene sine, og informasjon om konto og firma.

 1. Sett opp Steamworks-konto

  Det første steget for å komme i gang er å melde seg på som partner i Steamworks.

  Når du har satt opp kontoen og opplysninger om bank, skatt og firma, så kan du legge til flere brukere og begynne med å sette opp første produkt eller «applikasjon».

 2. Last ned Steamworks' SDK

  Når du har fullført introduksjonsprosessen, må du laste ned Steamworks' SDK, som inneholder alle skriptene og malene for å bygge og laste opp produktet ditt på Steam.

  Du kan laste ned nyeste versjon av Steamworks' SDK her og lese mer om SDK-et i dokumentasjonen om Steamworks SDK.

 3. Opprett byggversjon og depoter på Steam

  For å få applikasjonen til å kjøre på Steam må du laste opp en byggversjon og konfigurere noen innstillinger. Prosessen beskrives i detalj i Uploading to Steam. Du bestemmer selv når du vil bygge og teste applikasjonen.

 4. Konfigurer funksjoner i Steamworks

  Du står fritt til å bruke så få eller så mange funksjoner i Steamworks som du vil. Ta en titt på Funksjoner for mer informasjon.

 5. Opprett butikkside og prissetting

  Mens du jobber med å få applikasjonen i orden, så kan du også forberede spillets eller programvarens tilstedeværelsen i butikken. Hvis du har spørsmål under prosessen, så kan du stille dem eller søke etter hjelp i forumene for butikksider og markedsføring. Ta en titt på Butikktilstedeværelse for mer informasjon.

 6. Forberedelse til utgivelse

  Mesteparten av arbeidet som gjøres for å forberede produktet ditt for utgivelse på Steam, kan gjøres av deg selv gjennom verktøyene og dokumentasjonen. Men når du nærmer deg utgivelse, må Valve gå gjennom butikksiden, foreslått prissetting og spillets byggversjon.

  Ta en titt på Gjennomgangsprosess for en mer detaljert beskrivelse.