Steamworks dokumentáció
Első lépések

Újabb verzió érhető el angolul

Az oldal angol változata frissült, mióta ez a fordítás közzé lett téve.
Kattints ide az oldal angol változatának megnézéséhez.
E dokumentáció célja megadni azokat az információkat és forrásokat, amelyekre szükséged lesz a terméked kiadásához a Steamen, a világ egyik vezető szórakoztató platformján.

Ebben a szakaszban a Steamworks partnerré válásról találsz információkat. A Steamworks egy eszközkészlet, amely lehetővé teszi a terméked terjesztését a Steam vásárlóinak, és egy funkciókészlet, amelyet a termékeidben használhatsz, például meccskeresés, ranglisták, Steam Műhely stb. A Steamworks partnerportál az, ahol kezelheted az egyes termékeidet, valamint a fiók- és vállalati információidat.

 1. Steamworks fiók létrehozása

  Az első lépés a kezdéshez a regisztráció, hogy Steamworks partnerré válhass.

  Miután létrehoztad a fiókod, és hitelesítésre kerültek a bank-, adó- és céginformációid, hozzáadhatsz további felhasználókat, és elkezdheted beállítani az első termékedet, más néven az „Alkalmazásodat”.

 2. A Steamworks SDK letöltése

  Miután végeztél a csatlakozási eljárással, le kell töltened a Steamworks SDK-t, amely tartalmaz minden parancsfájlt és sablont a terméked fejlesztéséhez és feltöltéséhez a Steamre.

  A Steamworks SDK legújabb verzióját itt töltheted le, az SDK-ról pedig a Steamworks SDK dokumentációban tudhatsz meg többet.

 3. Steam builded és depóid létrehozása

  Hogy működőképessé tedd az alkalmazásod a Steamen, fel kell töltened egy buildet, és konfigurálnod kell néhány beállítást. E folyamatot részletesen a Feltöltés a Steamre dokumentum írja le. Az, hogy mikor szeretnéd fejleszteni és tesztelni az alkalmazásod, tőled függ.

 4. Steamworks funkciók beállítása

  A Steamworks funkciókból olyan keveset vagy olyan sokat használhatsz, amennyit szeretnél. További információkért nézd meg a Funkciók dokumentációt.

 5. Áruházi oldalad és árazásod létrehozása

  Miközben az alkalmazásod működőképessé tételén dolgozol, előkészítheted játékod vagy szoftvered áruházi jelenlétét is. Ha bármilyen kérdésed van a folyamat közben, kérdéseket tehetsz fel, vagy segítséget kérhetsz a Store Page/Marketing fórumon. További információkért nézd meg az Áruházi jelenlét dokumentációt.

 6. Felkészülés a kiadásra

  A terméked Steames kiadásának előkészítéséhez szükséges munka nagyját önállóan el tudod végezni az eszközök és dokumentációk segítségével. De amikor közeledsz a kiadáshoz, a Valve-nek felül kell majd vizsgálnia az áruházi oldaladat, javasolt árazásodat és játékbuildedet.

  Részletesebb leírásért, kérjük, nézd meg a Felülvizsgálati eljárás dokumentációt.