Steamworks-dokumentaatio
Näin pääset alkuun

Tuoreempi versio tarjolla englanniksi

Sivun englanninkielistä versiota on päivitetty sivun julkaisun jälkeen.
Klikkaa tästä nähdäksesi sivu englanniksi.
Tämän dokumentaation tarkoituksena on antaa sinulle tietoa ja lähteitä, joita tarvitset tuotteittesi julkaisemisessa Steamissä, yhdessä maailman johtavista viihdealustoista.

Tästä osiosta löydät tietoa Steamworks-yhteistyökumppanuudesta. Steamworks on joukko tuotteen julkaisuun tarvittavia työkaluja ja tuotteessa käytettäviä toimintoja, kuten peli- ja pelaajahaku, pistetaulukot, Steam Workshop jne. Steamworks-yhteistyökumppaniportaalissa voit hallita tuotteitasi, tiliäsi ja yritystietojasi.

 1. Steamworks-tilin perustaminen

  Luo ensin tili, jotta sinusta tulee Steamworks-yhteistyökumppani.

  Kun olet perustanut tilin ja pankki-, vero- ja yritystietosi on vahvistettu, voit lisätä käyttäjiä ja aloittaa ensimmäisen tuotteesi tai sovelluksesi valmistelun.

 2. Lataa Steamworks-sovelluskehityspaketti (SDK)

  Kun olet hoitanut liittymisprosessin, lataa Steamworksin sovelluskehityspaketti (SDK). Se sisältää skriptit ja mallit, joilla luot tuotteen ja lähetät sen Steamiin.

  Voit ladata viimeisimmän version Steamworksin sovelluskehityspaketista tästä ja lukea siitä lisää Steamworks SDK -dokumentaatiosta.

 3. Luo Steam-koontiversio ja depotit

  Jotta saat sovelluksesi Steamiin, sinun tulee ladata koontiversio ja määrittää muutama asetus. Tämä prosessi on hahmoteltu yksityiskohtaisesti seuraavassa dokumentaatiossa: Steamiin lähettäminen. Voit kehittää ja testata sovellustasi silloin, kun se sinulle sopii.

 4. Määritä Steamworks-toiminnot

  Voit vapaasti valita, missä määrin hyödynnät Steamworks-toimintoja. Lisätietoa löytyy seuraavasta dokumentaatiosta: Toiminnot.

 5. Oman kauppasivun luominen ja hinnoittelu

  Kun valmistelet sovellustasi, jotta saisit sen valmiiksi ja lisättyä Steamiin, voit samalla valmistella pelin tai ohjelmiston kaupan ulkoasua. Jos sinulle tulee kysyttävää prosessin aikana, voit esittää kysymyksiä tai etsiä apua kauppasivun/markkinoinnin keskustelupalstoilla. Lisätietoa löytyy seuraavasta dokumentaatiosta: Kaupan ulkoasu.

 6. Sovelluksen julkaisu

  Voit tehdä suurimman osan tuotteesi Steam-julkaisun valmistelutyöstä työkalujen ja dokumentaation avulla. Kun lähestyt julkaisuajankohtaa, Valven tulee arvioida kauppasivusi, ehdotettu hinnoittelu ja pelin koontiversio.

  Yksityiskohtaisempaa tietoa löydät seuraavasta dokumentaatiosta: Arviointiprosessi.