Steamworks-dokumentaatio
Aloittaminen
Tämän dokumentaation tarkoituksena on antaa sinulle tietoa ja lähteitä, joita tarvitset tuotteittesi julkaisemisessa Steamissä, joka on yksi maailman johtavista viihdealustoista.

Tästä osiosta löydät tietoa siitä, kuinka sinusta voi tulla Steamworks-yhteistyökumppani. Steamworks on sinun käyttöösi tarkoitettu joukko työkaluja ja ominaisuuksia. Työkaluilla voit julkaista tuotteesi Steamin asiakkaille. Ominaisuuksia voit käyttää tuoteessasi, kuten peli- ja pelaajahakua, pistetaulukoita, Steam Workshopia jne. Steamworks-yhteistyökumppaniportaali on paikka, jossa pystyt hallitsemaan tuotteitasi, tiliäsi ja yritystietojasi.

 1. Steamworks-tilin perustaminen

  Ensimmäksesi luodaan tili, jotta sinusta tulee Steamworks-yhteistyökumppani.

  Voit lisätä käyttäjiä ja aloittaa ensimmäisen tuotteesi tai "doclink=store/application]sovelluksesi
 2. [/doclink]" valmistelun, kun olet perustanut tilin sekä pankki-, vero- ja yritystietosi on vahvistettu.
 3. Lataa Steamworks-sovelluskehityspaketti (SDK)

  Kun olet saanut käyttöönoton päätettyä, sinun tulee ladata Steamworksin sovelluskehityspaketti, joka sisältää kaikki komentosarjat ja mallit tuotteesi rakentamiseksi ja lataamiseksi Steamiin.

  Voit ladata viimeisimmän version Steamworksin sovelluskehityspaketista tästä ja lukea siitä lisää Steamworks SDK dokumentaatiosta.

 4. Luo Steam-kokoonpanosi ja depotit

  Sovelluksesi kokoamiseksi ja aloittamiseksi Steamissä sinun tulee ladata kokoonpano ja määrittää muutamia asetuksia. Tämä prosessi on hahmoteltu yksityiskohtaisesti seuraavassa dokumentaatiossa: Uploading to Steam. When you want to build and test your application is up to you.

 5. Määritä Steamworks-toiminnot

  Voit vapaasti valita, missä määrin hyödynnät Steamworks-toimintoja. Lisätietoa toiminnoista näet tästä: Features.

 6. Oman kauppasivun luominen ja hinnoittelu

  Kun valmistelet sovellustasi ja käynnistät sitä, voit samalla pohjustaa pelisi tai ohjelmistosi mukanaoloa kaupassa. Jos sinulle tulee kysyttävää prosessin aikana, voit esittää kysymyksesi tai etsiä apua kauppasivun/markkinoinnin keskustelupalstoilla. Lisätietoa löytyy täältä: Store Presence.

 7. Sovellukseni julkaisu

  Voit tehdä suusimman osan tuotteesi Steamissä julkaisun valmistelutyöstä työkalujen ja dokumentaation avulla. Kun lähestyt julkaisuajankohtaa, Valven tulee arvioida kauppasivusi, ehdotettu hinnoittelu ja pelin kokoonpano.

  Yksityiskohtaisempaa tietoa löydät tästä: Arviointiprosessi.