Steamworks-dokumentation
Kom i gang
Formålet med denne dokumentation er at give dig de oplysninger og ressourcer, du har behov for til at udgive dine produkter på Steam, en af de førende underholdningsplatforme på verdensplan.

I denne sektion finder du oplysninger om at blive Steamworks-partner. Steamworks er et sæt af værktøjer, der giver dig mulighed for at distribuere dit produkt til Steam-kunder og et sæt af funktioner, du kan bruge i dit produkt, f. eks. matchmaking, ranglister, Steam-værkstedet, osv. Steamworks-partnerportalen er stedet, hvor du vil være i stand til at administrere hver af dine produkter, din konto og firmaoplysninger.

 1. Konfigurer din Steamworks-konto

  Det første skridt for at komme i gang er at tilmelde dig til at blive en Steamworks-partner.

  Når du har oprettet din konto og dine bank-, skatte- og virksomheds oplysninger er blevet bekræftet, kan du tilføje flere brugere og begynde at oprette dit første produkt, eller " anvendelsen".

 2. Download Steamworks SDK

  Når du har fuldført processen for tilmeldelse, skal du downloade Steamworks SDK, som indeholder alle de scripts og skabeloner til at bygge og uploade dit produkt til Steam.

  Du kan hente den nyeste version af Steamworks SDK her og kan lære mere om SDK i %3D%20sdk dokumentationen.

 3. Opret din Steam-build og depoter

  For at få din applikation op at køre på Steam, skal du uploade et build og konfigurere et par indstillinger. Denne proces er beskrevet i detaljer i Upload til Steam. Det er op til dig, hvornår du vil bygge og teste din applikation.

 4. Konfigurer Steamworks funktioner

  Du kan bruge så mange eller få af Steamworks funktioner, som du ønsker. For yderligere oplysninger se Funktioner.

 5. Opret din butiksside og prisfastsættelse

  I mens du arbejder på at få din applikation op at køre, kan du også forberede butikstilstedeværelsen for dit spil eller software. Hvis du har nogle spørgsmål under processen, kan du stille spørgsmål eller søge efter hjælp på butikssiden eller i marketingsforummerne. For yderligere oplysninger se Butikstilstedeværelse.

 6. Forberedning til udgivelse

  Det meste af arbejdet til at forberede dit produkt til udgivelse på Steam, kan gøres af dig selv via værktøjerne og dokumentationen. Men når du er tæt på udgivelse, skal Valve gennemgå din butiksside, dine foreslåede priser og dit spil-build.

  For en mere detaljeret beskrivelse, se venligst Gennemgangsproces.