Steamworks-dokumentation
Ofte stillede spørgsmål

Firmaoplysninger

 • Sp. Behøver jeg et amerikansk skatte-ID, før jeg gør papirarbejdet færdigt?

  Sv. Du skal udfylde alle de nødvendige oplysninger, før vi kan færdiggøre din opsætning i Steamworks. Hvis du anmoder om en ITIN eller EIN med henblik på kildeskat, bedes du vente, indtil du har det nødvendige ID i hånden, før du fuldfører det digitale papirarbejde.
 • Sp. Bør jeg danne et selskab?

  Sv. Det er helt op til dig. Mange andre udviklere har fundet det gavnligt til at danne en juridisk enhed, såsom et selskab, men det afhænger af dig og din situation. Hvis du er i tvivl, kan du hyre en advokat for at få ordentlig juridisk rådgivning om fordelene og omkostningerne i at danne en juridisk enhed. Hvis du har planer om at danne en juridisk enhed, skal du gøre det før, du går videre med det digitale papirarbejde.
 • Sp. Kan jeg bruge specielle tegn, som er unikke til mit lokale sprog, når jeg udfylder papirarbejdet?

  Sv. Nej, du kan ikke brug specialtegn, der er unikke for et andet sprog end engelsk (som eksempelvis æ, ø, å).
 • Sp. Kan jeg udfylde papirarbejde som et partnerskab?

  Sv. Hvis du har et registreret partnerskab i USA, eller hvis dit partnerskab eksisterer udenfor USA, og partnerskabet er beskattet på partnerskabsniveauet, så er svaret ja. Men hvis din partnerskab eksisterer udenfor USA, og partnerskab er beskattet på den enkelte partner(e) versus partnerskabsniveau, er svaret nej. På grund af kompleksiteten i at få korrekt skattedokumentation, kan vi ikke støtte sådanne ikke-amerikanske partnerskaber som en juridisk enhed inden for Steamworks.
 • Sp. Kan jeg angive et alias/kaldenavn, når jeg tilmelder mig?

  Sv. Nej. Du skal indtaste dit juridisk for- og efternavn, når du tilmelder dig. Du må ikke indtaste et alias eller øgenavn, når du tilmelder dig.
 • Sp. Hvad skal jeg indtaste som mit juridiske firmanavn?

  Sv. Det navn, du angiver skal den juridiske enhed, der ejer eller har rettigheder til at udgive spillet og er den juridiske enhed, der vil underskrive Steam-distributionsaftalen. Det firmanavn, du indtaster her, skal svare til navnet, som det er skrevet på officielle dokumenter i din bank og på de amerikanske skattedokumenter eller udenlandske skattedokumenter, hvis det er relevant.
 • Sp. Hvad skal jeg indtaste som min juridiske firmanavn, hvis jeg er en enkeltmandsvirksomhed?

  Sv. Oplys ikke dit "Doing Business As" ("DBA") eller "kaldenavn" eller alias/brugernavn. Du bedes indtaste dit fulde juridiske navn. Det firmanavn, du indtaster her, skal svare til navnet, som det er skrevet på officielle dokumenter i din bank og på de amerikanske skattedokumenter eller udenlandske skattedokumenter, hvis det er relevant.
 • Sp. Hvor kan jeg ændre min adresse?

  Sv. Du kan ændre din adresse ved at klikke på "Se og rediger firmaoplysninger" fra Steamworks hjemmesiden. Dette link er placeret under Værktøjer + Links i højre kolonne/ramme på siden. Kontakt venligst brugeren med fuldmagt over din organisation på Steamworks (dette er som regel brugeren, der udfyldte det indledende papirarbejde med Valve). Bemærk venligst, hvis du vil ændre dit bopælsland, er det påkrævet, at du gennemgå skatteinterviewet igen for at oprette din nye sats af a-skat baseret på dine nye omstændigheder.
 • Sp. Jeg har ændret mit juridiske navn (og bank- og skatoplysninger). Hvordan laver jeg denne ændring på Steamworks?

  Sv. Vi vil gerne have, at du går igennem tilmeldelseprocessen igen og opretter en ny partnerkonto i dit nye navn. Dette vil også resultere i at indtaste bank- og skatteoplysninger i det nye navn. Når dette er fuldført, bliver vi nødt til at sende dokumenter vedrørende afslutning af det gamle selskabs rettigheder til IP'en og flytte spil fra det gamle selskab til det nye selskab. Brug venligst denne formular til at kontakte os og give os Steam-kontonavnet, som du ønsker at fuldføre det digitale papirarbejde med.
 • Sp. Er der nogle lande/regioner, enheder eller enkeltpersoner som Valve ikke kan udføre forretninger med?

  Sv. Kontoret for kontrol af udenlandske aktiver (Office of Foreign Assets Control eller OFAC) i den amerikanske afdeling af statskassen administrerer og gennemtvinger økonomiske og handelsmæssige sanktioner baseret på USA 's udenrigspolitik og nationale sikkerhedsmål mod målrettede fremmede lande og regimer, terrorister, internationale narkotikasmuglere, der er involveret i aktiviteter relateret til spredning af masseødelæggelsesvåben og andre trusler mod den nationale sikkerhed, udenrigspolitik eller økonomien i USA. OFAC offentliggør lister over sådanne parter (specielt udpegede national liste) med hvem Valve, som et amerikansk selskab, forbydes at udføre forretninger med. Derudover administrerer OFAC handelssanktioner og embargo-programmer mod specifikke lande (sanktioneret lande), så uautoriserede transaktioner med disse embargobelagte lande er forbudt eller begrænset. Mange, men ikke alle, af de begrænsninger som OFAC pålægger, håndhæves også af andre lande foruden USA.

  Valve laver ikke forretninger med, eller på andre måder deltager i eller faciliterer transaktioner, der involverer enkeltpersoner eller enheder, der er omfattet af sanktioner eller andre gældende kontrol af handelsrestriktioner. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, partnere som er på listen over de særligt udpegede statsborgere (Specially Designated Nationals, SDN) og Foreign Sanctions Evaders (FSE)-lister opretholdt af det amerikanske Finansdepartementet. Derudover laver vi ikke forretninger med eller på andre måder deltager i eller faciliterer transaktionerne med enkeltpersoner eller enheder i sanktioneret lande herunder Krim, Cuba, Iran, Nordkorea og Syrien.
 • Sp. Hvor kan jeg finde mere information om bankoplysninger, kildeskat eller betaling?

  Sv. Se venligst de ofte stillede spørgsmål om betalinger og de ofte stillede spørgsmål om skat
 • Sp. Jeg har et andet spørgsmål om udgivelse af mit produkt på Steam. Hvor skal jeg henvende mig?

  Sv. Vi har Steamworks-dokumentation og ofte stillede spørgsmål specifikt til at svare på de forskellige spørgsmål, som vi har haft fra udviklere i fortiden. Derudover er der en Steamworks-udviklergruppe, hvor du kan stille et hvert spørgsmål, som ikke er besvaret i dokumentationen. Medarbejdere hos Valve besvarer ofte spørgsmål i dette forum sammen med mange andre udviklere. Det er normalt den hurtigste måde at få et svar, da der er mange mennesker, som holder øje med diskussionerne.
 • Jeg har spørgsmål om brugen af Source Engine i mit produkt

 • Hvis du har en Source Engine-mod eller spil, henviser vi dig til [url = https://partner.steamgames.com/doc/sdk/uploading/distributing_source_engine]de ofte stillede spørgsmål om Source Engine på Steam
[/url].

[/list]

Skatteoplysninger

Skatteinterview

 • Sp. Kan jeg udgive mine spil på Steam, før jeg giver gyldige bankoplysninger?

  Sv. Nej. Du vil ikke være i stand til at udgive spil på Steam, før du giver os gyldige bank- og skatteoplysninger.
 • Sp. Hvordan giver jeg Valve de skatteoplysninger, som er nødvendige?

  Sv. Som en del af tilmeldningsprocessen får du et link til at påbegynde skatteinterviewet. Skatteinterviewet tager 5-10 minutter og vil stille dig en række af spørgsmål for at vejlede dig gennem udførelsen af en af skatteformularene (W-9 eller W-8BEN). Du kan også få adgang til skatteinterviewet ved at klikke på "Se og rediger firmaoplysninger" fra Steamworks-hjemmesiden.

  For at kunne ændre dine skatteoplysninger, skal du have fuldmagt i Steamworks' "Administrer brugere". Du skal kontakte brugeren, som har fuldmagt-rettigheder for din virksomhed på Steamworks (dette er normalt den person, som gennemførte det indledende papirarbejde med Valve).
 • Sp. Hvad skal jeg have klart, før jeg udfører skatteinterviewet?

  Sv. Vi påkræver, at alle partnere forsyner os med gyldige skatteformularer for at overholde amerikanske momsrapporteringen forordninger. For amerikanske partnere (W9) er din TIN et Employer Identification Number (EIN) eller et Social Security Number (SSN). For ikke-amerikanske partnere (W8) skal et amerikansk TIN eller en udenlandsk TIN ansøge om traktatsydelser.
 • Sp. Hvorfor ser jeg ikke en ikke-Valve URL, når jeg klikker på linket for at påbegynde skatteinterviewet?

  Sv. Vi bruger en tjeneste kaldet TaxIdentity, som er leveret af et tredjepartsselskab kaldet Lilaham, til at foretage skatteinterviewet.
 • Sp. Kan jeg gemme processen midt i skatteinterviewet og fortsætte senere?

  Sv. Nej. Du kan ikke gemme processen midt i skatteinterviewet, da det skal være afsluttet inden for den samme session. Skatteinterviewet tager 5-10 minutter.
 • Sp. Kan jeg bruge et navn, der er anderledes, end hvad jeg gav i Firmaoplysninger til at tage skatteinterviewet?

  Sv. Nej. Skatteinterviewet skal være i det samme navn som navnet givet i firmaoplysninger.
 • Sp. Hvorfor får jeg ikke en validering af min TIN med det samme?

  Sv. TIN'en er valideret af Internal Revenue Service (IRS). Denne proces er underlagt udfald i IRS-database, der kan forsinke processen. Derudover kan for nylig udstedt TIN-numre tage op til 30 dage til at behandle, da IRS skal opdatere databasen, som vi tjekker op imod.
 • Sp. Hvad sker der, hvis jeg tager skatinterviewet igen?

  Sv. Det forudgående skatteinterview bliver slettet, selvom skatteoplysninger kan have været godkendte og gyldige. Skatteinterviewet bør kun tages igen, hvis der er en ændring af omstændighederne (f. eks. hvis du flyttede til et andet land) eller der er yderligere oplysninger, såsom en amerikansk eller udenlandsk TIN, som oprindeligt var udeladt.
 • Sp. Jeg er lige flyttet. Skal jeg tage skatteinterviewet igen?

  Sv. Hvis din flytning er indenfor det samme land, som er angivet i det første skatteinterview, behøver du ikke at tage interviewet igen. Hvis du har flyttet til et andet land, er du derimod nødt til at tage skatteinterviewet igen.

Amerikanske TINs

 • Sp. Hvorfor skal jeg anskaffe et ITIN-nummer (Individual Taxpayer Identification number)?

  Sv. Generelt er en udenlandsk person underlagt amerikansk skat på sin amerikanske kildeindkomst. De fleste typer af amerikansk kildeindtægt modtaget af en udenlandsk person er omfattet af en amerikansk skattesats på 30%. En reduceret sats, inklusiv fritagelse kan gælde, hvis der er en skatteaftale mellem den udenlandske persons bopælsland og USA. For at udnytte fordelene i henhold til skatteaftalen om dobbeltbeskatning, skal du fuldføre en W-8BEN-formular, og det kræver enten en udenlandsk TIN eller en amerikansk TIN. Lande, der har skatteaftaler med USA kan findes her:
  http://www.irs.gov/Businesses/International-Businesses/United-States-Income-Tax-Treaties-A-to-Z

  Hvis dit bopælsland er Slovakiet, skal du give en os en amerikansk TIN ved at udfylde formular W-8BEN for at gøre krav på skatteaftalen fordele og anvende en undtaget kildeskat sats. En udenlandsk TIN er ikke tilstrækkelig.
 • Sp. Hvis jeg ansøger om en TIN, er jeg så tvunget til at indsende en amerikansk selvangivelse?

  Sv. Hvis du ansøger om at få en ITIN med formålet at få fordele under skatteaftaler, betyder det ikke, at du derefter er påkrævet til at indsende en amerikansk selvangivelse.
 • Sp. Hvilke typer af amerikanske TINs er der?

  Sv. For ikke-amerikanske personer, kan en TIN være en Employer Identification Number (EIN) for enkeltpersoner og virksomheder eller en Individual Taxpayer Identification (ITIN) udelukkende for enkelte individer.
 • Sp. Hvis jeg er en enkelt person, kan jeg vælge at ansøge om et EIN eller ITIN?

  Sv. Ja, som et enkelt individ kan du ansøge om enten en EIN eller ITIN.
 • Sp. Hvordan får jeg en amerikansk TIN?

  Sv. Et Employer Identification Number (EIN) for individer (du skal angive, at du er eneejer) og virksomheder, kan opnåes over telefonen på telefonnummer: +1(267) 941-1099. Dette er ikke et gratisnummer, og almindelig udenlandsafgift er gældende. Et EIN-nummer kan også opnås ved at udfylde "Formular SS-4, Application for Employer Identification Number" over fax, som tager cirka fire hverdage og via almindelig post, som tager cirka fire uger. Yderligere oplysninger om formular SS-4 findes på det amerikanske skattevæsens hjemmeside.

  http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fss4.pdf
 • Sp. Hvor lang tid tager det for det amerikanske skattevæsen at udstede et "Individual Identification number" (ITIN)?

  Sv. Det kan tage et par måneder eller længere at få et ITIN.