Steamworks-dokumentation
Rapportering og betalinger

Rapportering

Som Steamworks-partner kan du se salgsdata og finansielle oplysninger om dine produkter på to måder:

  1. Portalen for Salgs- og Aktiveringsrapporter giver dig et overblik over indtægter, enheder, antal spillere, geografiske statistikker og andre statistikker relateret til dig produkt vist i realtid.
    Bemærk: De indtægtsbeløb, der vises på webstedet Salgs og Aktiveringerrapporter omfatter ikke nogen fradrag (refunderinger, tilbageførsler, skatter osv.).

  2. Din månedlige salgsrapport indeholder en mere detaljeret oversigt, der omfatter fradrag og afspejler det faktiske beløb, du vil blive betalt. Den månedlige rapport kan også downloades som en CSV-fil.

For at se din betalingshistorik kan du gå til din månedlige rapport ved at logge på din konto på https://partner.steamgames.com og vælge "Finansielle oplysninger" og dernæst vælge fanen "Rapporter".

Betalinger

Hvis dine produkter har salg for den forudgående måned og har overskredet minimumstærsklen på 100$ USD, vil Valve udstede betaling via Electronic Funds Transfer (EFT).

Valve foretager betalinger for salg, 30 dage efter de er foretaget, normalt i slutningen af måneden. For eksempel sker betalinger for salg foretaget i februar i slutningen af marts.