Steamworks-dokumentation
Funktioner
Steamworks tilbyder en stor samling af værktøjer, som kan hjælpe dig med at tilføje værdi til dit produkt. Disse inkluderer ting såsom matchmaking, præstationer og Steam-værkstedet (brugerskabt indhold). Du er velkommen til at bruge så få eller så mange, som du har lyst til – ikke alle funktioner på Steamworks egner sig til alle produkter.

Nogle funktioner såsom byttekort kan sættes fuldstændig op på Steamworks-portalen, hvorimod andre skal implementeres i dit produkt. Se Referencedokumentation til Steamworks-API'en eller Reference for Steamworks-web-API for yderligere tekniske oplysninger.

Denne sektion giver et overblik over Steamworks-funktionerne og inkluderer præsentationer eller vejledninger om bestemte emner, hvor det er relevant.

Almindelige redistributablesSteam gør det nemt at tilvælge at installere bestemte delte komponenter, som kræves for ordentligt at styre dit spil eller din applikation, inklusive mange versioner af Microsoft Visual C++ redistributables.
SpilnotifikationerSteam-spilnotifikationer er et system, som leverer offlinenotifikationer til brugerne for spil, som har asynkront multiplayer-spil såsom skak.
Mikrotransaktioner (køb i spil)Steam yder support i verdenklasse til køb i spil. Uanset om det drejer sig om genstande, valuta i spil eller andet, kan du bruge Steams API'er til mikrotransaktioner til at give kunderne flere valgmuligheder.
MultiplayerSteam startede som en multiplayer-spilplatform med udgivelsen af Counter-Strike 1.6, og multiplayer har altid været et stort fokus. Steam har mange forskellige funktioner og API'er til at forbedre multiplayer-oplevelsen for udviklere og kunder. Med disse funktioner kan du nemt gøre det muligt for spillere at finde og spille med hinanden ved at bruge Steams matchmaking-API'er eller bruge Steams spilserver-API'er til at give vedvarende dedikerede servere, som dine spillere kan skabe et fællesskab omkring.
Statistikker og præstationerSteam-statistikker og præstationer er et praktisk værktøj til at spore præstationer og statistikker for dine brugere. Brugerens data er knyttet til vedkommendes Steam-konto, og hver brugers præstationer og statistikker kan formateres og vises i brugerens Steam-fællesskabsprofil.
Forbedret brugeroversigtI den seneste udgivelse af den nye Steam-venner og -chat-klient har vi forbedret vores brugeroversigtssystem, så der vises mere om de spil, der spilles. Vi betragter brugeroversigten som en mulighed for spillerens venner at tage del i spillerens aktivitet. For eksempel kan venner, som ejer spillet, blive engageret ved at vide, hvornår det er det rigtige tidspunkt at tilslutte sig spillet eller snakke om det med spilleren, og dem, der ikke ejer det, bliver måske nysgerrige, fordi de ser strenge i brugeroversigten, som fortæller dem mere om et spil, som de ikke ved så meget om.
Steam CloudSteam Cloud er et nemt og gennemsigtigt fjernsystem til fillagring, som dit spil kan bruge. Filer, som er angivet i Auto-Cloud-konfigurationen
eller skrevet til disken (oprettet, modificeret, slettet osv.) ved at bruge Cloud-API'en, vil automatisk blive kopieret til Steam-serveren, når spillet afsluttes.
Steam InputSteam-input er et fleksibelt inputbibliotek, som understøtter over 300 enheder, herunder alle almindelige varianter af Xbox, PlayStation, Nintendo Switch og Steam Controllere.
Steam-DRMSteam-DRM-wrapperen er en vigtig del af Steam-platformen, fordi den bekræfter spillets ejerskab og sikrer, at Steamworks-funktioner virker korrekt ved at køre Steam, før du starter spillet.
Steam-fejlrapporteringHvis Steam-fejlrapportering er implementeret, vil Steam automatisk uploade minidumps af alle undtagelser, når 10 lignende undtagelser er udløst.
Steam-HTML-overfladeSteams HTML-overflade-API slår displayet til og gengiver de HTML-baserede sider direkte i et spil eller en applikation. Det er bygget på den Chromium-integrerede ramme og understøtter HTML5 markup.
Steam-inventartjenesteSteam-inventartjenesten er et sæt af funktioner, som tillader et spil at aktivere vedvarende spillerinventarer uden at skulle køre særlige servere til at administrere brugere eller genstande.
Steam-nøglerDu kan generere nøgler for alle dine produkter på Steam. Dette gør det muligt for dine kunder at indløse dit produkt på Steam. Nøgler kan genereres for alle pakker på Steam, inklusive grundprodukter, DLC eller gratis demoer.
Førertavler i SteamSteam understøtter vedvarende førertavler med automatisk sorterede poster. Disse førertavler kan bruges til at vise førertavler globalt og for venner i dit spil og på din fællesskabshjemmeside. Hver Steamworks-titel kan oprette op til 10.000 førertavler, og hver førertavle kan hentes umiddelbart efter, at en spillers score er blevet indtastet.
features/music_playerMed Steam-musikafspilleren er det nemt at lytte til din musiksamling, imens du spiller spil på Steam.
Steam-overlaySteam-overlayet er et stykke af Steams brugergrænseflade, som kan aktiveres ovenpå næsten alle spil, som startes gennem Steam. Det lader brugere tilgå vennelisten, webbrowseren, chat og købe DLC i spil.
Steam Remote PlayDu kan optimere dit spil, så det kan spilles på alle mulige enheder, bl.a. mobiltelefoner, tablets og TV'er.
Steam-skærmbillederUnderstøttelse af skærmbilleder leveres automatisk gennem Steam-overlay til alle spil på Steam, og Steamworks har et sæt af API'er, som er designet til at interagere med dette system. Steamworks' API til skærmbilleder giver dig mulighed for at tage skærmbilleder og tilføje dem til en brugers lokale skærmbilledbibliotek med ekstra metadata såsom navnet på placeringen i dit spil eller tagging af andre brugere, som vises på skærmbilledet.
Steam-stemmeSteams stemme-API er et sæt af funktioner, som gør det muligt for dig at optage lyd fra brugerens mikrofon i enten komprimeret eller ukomprimeret format. Det kan bruges til implementering af stemmechat eller et stemmekommandosystem.
Steam-værkstedSteam-værkstedet er designet til at være et sted for dine fans og fællesskabsmedlemmer, hvor de kan være med til at skabe indhold til dit spil. Hvordan fællesskabsmedlemmer kan skabe nye genstande afhænger af dit spil, og hvor meget kontrol du ønsker at have over indholdet i spillet.
Steam-videoSteam som platform er i en god position til at tilbyde yderligere former for underholdning end blot spil til vores kunder. På den baggrund har Steam udviklet en videoplatform baseret på MPEG-DASH-standarden for at tillade indhold af både kort og lang længde til kunderne. Vi inviterer alle Steam-partnere, som har passende videoindhold, til at bruge Steams videoplatform.
Brugergodkendelse og ejerskabSteamworks har flere metoder til at bekræfte en Steam-brugers identitet og bekræfte ejerskab af en applikation.
VAC (Valve Anti-Cheat) og spiludelukkelserSteam har flere værktøjer, som kan hjælpe med at håndtere snyd i onlinespil. Uanset om du vælger at integrere vores anti-cheat-API'er eller bruge din egen løsning, skal du sikre dig, at du giver dine kunder tilstrækkeligt varsel om, at et sådan system eksisterer, samt at din brugergrænseflade i spillet tydeligt forklarer udelukkelsen.
Virtual RealitySteam og Steamworks giver solid understøttelse til Virtual Reality-oplevelser med SteamVR. Denne sektion giver oplysninger om, hvordan man udvikler SteamVR-applikationer, samt hvilke krav der er til distribuering af dem på Steam.