Steamworks er et sett med verktøy og tjenester som spillutviklere og -utgivere kan bruke for å bygge opp spillet sitt og få mest mulig ut av å distribuere på Steam.

Se hva Steamworks har å tilby

Bli en del av Steamworks

Få tilgang til Steamworks ved å logge inn med Steam-kontoen din. Har du ikke en Steam-konto? Det er raskt og gratis å lage en!

132 mill.

aktive brukere per måned

1 billion

daglige inntrykk

25.0 mill.

spillere på nett

Steam Workshop

Integrer spillerskapt innhold i spillet ditt. Du kontrollerer hvordan modifikasjoner interagerer med spillet ditt, mens Steam håndterer vert, sporing, oppdateringer og betalingsprosess.

Cities Skylines-samfunnet har tatt byplanlegging i egne hender, med over 170 000 modifikasjoner lastet opp.

I Rust stemmer samfunnet på nye modifikasjoner før de tas inn i spillet. Designerne får inntekt og erkjennelse.

Steam Input

Konfigurer handlinger i spillet med Steam Input for å gjøre spillere i stand til å enkelt bruke en mengde populære kontrollenheter og tilpasse inndataene etter egne preferanser.

Spilling med kontroller på PC

Et dypdykk inn i kontrollerbruk på Steam og fordelene ved å optimere.

Lagertjeneste

Vi har løst de vanskelige problemene med tjenerdelen for å gjøre det mulig for deg å få et komplekst og vedvarende spillerlager i gang raskere.

Mikrotransaksjoner

Behandle transaksjoner i spillet enkelt, trygt og uten problemer med mikrotransaksjonstjenestene til Steam bygd på den solide e-handelsplattformen vår med støtte for 80 betalingsmetoder i 39 valutaer.

Matchmaking og lobbyer

Benytt deg av Steams matchmaking og flerspillerlobbyer, slik at du kan fokusere på spillopplegget ditt. Systemet vårt lar spillere opprette, søke, dele og bli med i lobbyer etter eget ønske, og støtter ferdighetsbasert matchmaking.

Registrer deg for å distribuere spill eller VR-opplevelser gjennom Steam.

Bli en del av Steamworks

Steamworks-dokumentasjon

Se Steamworks-dokumentasjonen for flere detaljer om Steamworks-funksjonene, anbefalte fremgangsmåter og implementeringsveiledninger.