A Steamworks azon eszközök és szolgáltatások összessége, melyek segítik a játékfejlesztőket és kiadókat a játékok készítésében, és hogy a legtöbbet hozzák ki a Steamen való terjesztésből.

Nézd meg, mit nyújt a Steamworks

Csatlakozás a Steamworkshöz

Hozzáférés a Steamworkshöz létező Steam fiókoddal való bejelentkezéssel. Nincs Steam fiókod? Könnyen és ingyen létrehozhatsz egyet!

132 millió

aktív felhasználó havonta

1 billió

Napi megjelenés

26.2 millió

játékos online

Steam Műhely

Integrálj játékodba játékosok készítette tartalmakat. Te irányítod, hogyan lépnek kölcsönhatásba a modok játékoddal, míg a Steam intézi a tárolást, követést, frissítéseket és a fizetési folyamatot.

A Cities: Skylines közössége saját kézbe vette a várostervezést, több mint 170 000 egyedi mod feltöltésével.

A Rustban a közösség szavaz az új modokról, mielőtt a játékba emelik őket, a készítőket pedig nevesítik és jövedelmet kapnak.

Steam Bevitel

Konfiguráld játékbeli műveleteidet a Steam Bevitellel, hogy lehetővé tedd a játékosoknak különféle népszerű beviteli eszközök könnyű használatát, és az irányítás kedvükre való beállítását.

Játékvezérlős játék PC-n

Mélyre ásunk a játékvezérlő-használatba a Steamen, és az optimalizálás előnyeibe.

Raktár szolgáltatás

A nehéz szerveroldali problémákat megoldottuk mi, hogy te gyorsabban tudj beüzemelni összetett, maradandó játékosraktárt.

Mikrotranzakciók

Dolgozz fel játékbeli tranzakciókat egyszerűen, biztonságosan és átláthatóan, a Steam 39 pénznemben 80 fizetési módot támogató e-kereskedelmi platformunkra épülő mikrotranzakciós rendszerével.

Játékkeresés és várók

Használd ki a Steam meccskeresőjét és többjátékos váróit, hogy a játékmenetre összpontosíthass. Rendszerünk lehetővé teszi a játékosoknak várók igény szerinti létrehozását, keresését, megosztását és a hozzájuk csatlakozást, és támogatja az ügyességalapú meccskeresést.

Regisztrálj játékod vagy VR élményed Steamen keresztüli terjesztéséhez.

Csatlakozás a Steamworkshöz

Steamworks dokumentáció

További részletekért bármely Steamworks funkcióról, valamint javasolt technikákért és implementációs útmutatókért nézd meg a Steamworks dokumentációt.