Το Steamworks είναι ένα σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών που βοηθούν τους δημιουργούς και εκδότες παιχνιδιών να αναπτύξουν και κατορθώσουν τα μέγιστα από την κυκλοφορία στο Steam.

Δείτε τι προσφέρει το Steamworks

Εγγραφείτε στο Steamworks

Προσπελάστε το Steamworks συνδεόμενοι με τον υπάρχοντα λογαριασμό Steam σας. Δεν έχετε λογαριασμό Steam; Η δημιουργία ενός είναι εύκολη και δωρεάν!

132 εκατ.

Μηνιαίοι ενεργοί χρήστες

1 τρις

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

23.8 εκατ.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Εργαστήρι Steam

Ενσωματώστε περιεχόμενο φτιαγμένο από παίκτες στο παιχνίδι σας. Εσείς ελέγχετε πως οι τροποποιήσεις αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι σας, ενώ το Steam διαχειρίζεται τη φιλοξενία, παρακολούθηση, ενημερώσεις και διαδικασία πληρωμών.

Η κοινότητα του Cities Skylines ανέλαβε την πολεοδομία μόνη της, με πάνω από 170.000+ ανεβασμένες προσαρμοσμένες τροποποιήσεις.

Στο Rust, νέες τροποποιήσεις ψηφίζονται από την κοινότητα πριν έρθουν στο παιχνίδι και οι σχεδιαστές λαμβάνουν μερίσματα και αναγνώριση.

Steam Input

Διαμορφώστε τις ενέργειες εντός παιχνιδιού με το Steam Input για να επιτρέψετε σε παίκτες να χρησιμοποιούν εύκολα μια ποικιλία δημοφιλών συσκευών ελέγχου και να προσαρμόσουν τις εισόδους όπως τους αρέσει.

Παιχνίδια με χειριστήρια σε PC

Μια εκτενής αναφορά στη χρήση χειριστηρίων στο Steam και τα οφέλη της βελτιστοποίησης.

Υπηρεσία αντικειμένων

Λύσαμε τα προβλήματα βάσης δεδομένων για να σας επιτρέψουμε να διαθέσετε ένα σταθερό πολύπλοκο σύστημα λίστας αντικειμένων γρηγορότερα.

Μικροσυναλλαγές

Επεξεργαστείτε συναλλαγές εντός παιχνιδιού απλά, με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα με τις υπηρεσίες μικροσυναλλαγών Steam φτιαγμένες στην ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μας που υποστηρίζει 80 μεθόδους πληρωμών σε 39 νομίσματα.

Εύρεση παιχνιδιού και λόμπι

Εκμεταλλευτείτε την εύρεση παιχνιδιού και λόμπι πολλών παικτών του Steam, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι σας. Τα συστήματά μας επιτρέπουν στους παίκτες να δημιουργήσουν, αναζητήσουν, μοιραστούν και να συνδεθούν σε λόμπι όπως θέλουν και υποστηρίζουν εύρεση παιχνιδιού με βάση ικανότητα.

Εγγραφείτε για να διανείμετε το παιχνίδι ή την εμπειρία VR σας μέσω του Steam.

Συνδεθείτε στο Steamworks

Τεκμηρίωση Steamworks

Για περισσότερες λεπτομέρειες για οποιαδήποτε λειτουργία Steamworks και για οδηγούς καλύτερων πρακτικών και ενσωμάτωσης, παρακαλούμε δείτε την τεκμηρίωση Steamworks.