Steamworks er et sæt værktøjer og tjenester, som spiludviklere og -udgivere kan bruge til at bygge spil og få mest muligt ud af at distribuere på Steam.

Se, hvad Steamworks kan tilbyde

Tilmeld dig Steamworks

Tilgå Steamworks ved at logge dig på med din Steam-konto. Har du ikke en Steam-konto? Det er nemt og gratis at oprette en!

132 mio.

månedlige aktive brugere

1 billion

daglige eksponeringer

22.8 mio.

spillere online

Steam-værksted

Integrer spillerskabt indhold i dit spil. Du styrer, hvordan modifikationer interagerer med dit spil, mens Steam håndterer hosting, sporing, opdateringer og betalingsprocessen.

Fællesskabet i Cities Skylines har taget byplanlægningen i deres egne hænder med over 170.000 uploadede brugertilpassede modifikationer.

I Rust stemmer fællesskabet på nye modifikationer, før de kommer med i spillet, og designerne får indtægter og anerkendelse.

Steam Input

Konfigurer handlinger i spillet med Steam Input for at gøre det nemt for spillere at bruge en række populære styreenheder og tilpasse input efter egen smag.

Spil på PC med controller

Et detaljeret kig på brug af controllere på Steam og fordelene ved optimering.

Inventartjeneste

Vi har løst de svære backend-problemer, så du kan få et komplekst vedvarende spillerinventar op at køre hurtigere.

Mikrotransaktioner

Det er nemt, sikkert og problemfrit at behandle transaktioner i spil med Steam-mikrotransaktionstjenester bygget på vores stærke e-handelsplatform, der understøtter 80 betalingsmetoder i 39 valutaer.

Matchmaking og lobbyer

Udnyt Steam-matchmaking og multiplayer-lobbyer, så du kan fokusere på dit gameplay. Vores system giver spillere mulighed for at oprette, søge, dele og tilslutte sig lobbyer som ønsket, og understøtter færdighedsbaseret matchmaking.

Tilmeld dig for at distribuere dit spil eller din VR-oplevelse via Steam.

Tilmeld dig Steamworks

Steamworks-dokumentation

For flere oplysninger omkring Steamworks-funktioner, bedste metoder og implementeringsvejledninger, bedes du læse Steamworks-dokumentationen.